Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

53χρονος υπάλληλος του Δήμου Δυτικής Αχαΐας κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος και ηθική αυτουργία σε υποβολή ψεύδους υπεύθυνης δήλωσης 58χρονου ημεδαπού αγρότη.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΥΜΑΙΩΝ. ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ

Περιμένουμε την επιβεβαίωση των υποψιών μας για το άτομο αυτό. Αύριο θά έχουμε  το πλήρες  ιστορικό της υπόθεσης, αν και η ιστορία αυτή έχει βγεί στον αέρα εδώ και 15 ημέρες, και ήταν κοινό μυστικό στον Δήμο Δυμαίων η προσαγωγή στην Ασφάλεια της Πάτρας, του υπαλλήλου καθώς και δεύτερου προσώπου  που συμμετέχει στα κοινά

Ανανέωναν πλαστές άδειες παραμονής - Κατηγορούνται και δημοτικοί υπάλληλοι

Μέρος των αδειών που κατατέθηκαν είχαν κλαπεί από υπηρεσίες Αλλοδαπών και Μετανάστευσης


ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Σε επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση της ανανέωσης αδειών παραμονής με πλαστά δικαιολογητικά έκανε σήμερα το απόγευμα η Αστυνομία. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
"Σχηματίστηκε κατόπιν μεθοδικών ερευνών, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δικογραφία, σε βάρος πενήντα εννέα αλλοδαπών διαφόρων υπηκοοτήτων για τα, κατά περίσταση, αδικήματα της πλαστογραφίας πιστοποιητικών και αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.
Στην ίδια υπόθεση, κατηγορούμενοι για παράβαση καθήκοντος, είναι πέντε υπάλληλοι του Δήμου Πατρέων, ηλικίας 53, 51, 50, 49, 43 ετών, καθώς και ένας 53χρονος υπάλληλος του Δήμου Δυτικής Αχαΐας  ο οποίος κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος και ηθική αυτουργία σε υποβολή ψεύδους υπεύθυνης δήλωσης 58χρονου ημεδαπού αγρότη.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο ερευνών των αστυνομικών αρχών με την συνδρομή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, για την εξιχνίαση κλοπής μεγάλου αριθμού ασυμπλήρωτων αδειών διαμονής αλλοδαπών, που συνέβη πριν από οκτώ μήνες περίπου στα γραφεία της, και συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, κατασχέθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών πενήντα εννέα (59) συνολικά αιτήσεις αλλοδαπών για ανανέωση άδειας διαμονής.
Οι σαράντα ένα (41) από τις αιτήσεις είχαν υποβληθεί στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας και οι υπόλοιπες δεκαοχτώ (18) στο Δήμο Πατρέων, ενώ όλες συνοδευόταν από τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά.
Από την έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι όλες οι άδειες διαμονής που κατατέθηκαν στους Δήμους Πατρεων και Δυτικής Αχαΐας για να ανανεωθούν είναι πλαστογραφημένες.
Ειδικότερα άλλες είναι ανύπαρκτες, άλλες αντιστοιχούν σε διαφορετικά από τους καταθέτες άτομα, ενώ οκτώ είναι προϊόντα κλοπής από τη διάρρηξη στη Διεύθυνση Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου - Δυτικής  Ελλάδας και Ιονίου στην Πάτρα. Επίσης τέσσερις ακόμα αιτήσεις είχαν κλαπεί από άλλες όμοιες Υπηρεσίες της Χώρας.
Παράλληλα από των έλεγχο των συνημμένων δικαιολογητικών διαπιστώθηκε ότι αυτά ήταν επίσης πλαστογραφημένα, όσον αφορά κυρίως στη φορολογική και την ασφαλιστική ενημερότητα των αλλοδαπών.
Οι κατηγορούμενοι δημοτικοί υπάλληλοι παρελάμβαναν τα πλαστογραφημένα πιστοποιητικά των αλλοδαπών, χωρίς τον απαιτούμενο έλεγχο, με αποτέλεσμα να χορηγούν σε αυτούς προσωρινές βεβαιώσεις νόμιμης άδειας παραμονής και εργασίας στη Χώρα.
Ο 53χρονος υπάλληλος του Δήμου Δυτικής Αχαΐας κατηγορείται επίσης, ότι έπεισε, σε πέντε περιπτώσεις, τον 58χρονο αγρότη να δηλώσει ψευδός σε υπεύθυνη δήλωση του, ότι απασχολούσε αλλοδαπούς σε καλλιέργειες του, προκειμένου αυτή να συμπεριληφθεί ως δικαιολογητικό στην αίτησή τους για ανανέωση άδειας διαμονής.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των εξήντα έξι (66) κατηγορουμένων θα υποβληθεί άμεσα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες από τις αστυνομικές αρχές συνεχίζονται.
the best

1,5 εκατομ. ευρώ για παρεμβάσεις στην ε.ο. Πατρών – Πύργου.

Πέντε εκατομμύρια ευρώ για το εθνικό οδικό δίκτυο στην Δυτική Ελλάδα


Πέντε εκατομμύρια ευρώ για το εθνικό οδικό  δίκτυο στην Δυτική Ελλάδα γκριση πιστώσεων από τον υφυπουργό Θάνο Μωραΐτη

Με  υπογραφή του υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Θάνου Μωραΐτη, εγκρίθηκε η διάθεση πίστωσης πέντε εκατομμυρίων ευρώ για παρεμβάσεις άρσης της επικινδυνότητας  στο εθνικό οδικό δίκτυο της Δυτικής Ελλάδας, και συγκεκριμένα στην ε.ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων και την ε.ο. Πατρών – Πύργου. «Εκτός από  τις συντονισμένες προσπάθειες  που καταβάλλουμε, για την επανεκκίνηση των μεγάλων οδικών αξόνων στην Δυτική Ελλάδα, οφείλουμε να παρέμβουμε στα επικίνδυνα σημεία του υφιστάμενου  εθνικού οδικού δικτύου  που όλοι γνωρίζουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται.
Παρά  τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες που υπάρχουν, εγκρίναμε πιστώσεις που πιστεύω πως θα συμβάλλουν στην άρση της επικινδυνότητας, σε μερικά από τα πλέον επικίνδυνα σημεία του εθνικού οδικού δικτύου στην Δυτική Ελλάδα» σημείωσε σε δήλωση του ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Θάνος Μωραΐτης.
Αναλυτικά, πίστωση  τριών εκατομ. ευρώ εγκρίθηκε για την τμηματική ανακατασκευή και τοποθέτηση νέου ασφαλτοτάπητα , για την άρση της επικινδυνότητας σε σημεία της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, 1,5 εκατομ. ευρώ για ανάλογες παρεμβάσεις στην ε.ο. Πατρών – Πύργου. Την αναγκαιότητα αυτών των παρεμβάσεων είχε επισημάνει  ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, σε επικοινωνία που είχε με το Υπουργείο Ανάπτυξης.
Τέλος, 500 χιλιάδες ευρώ διατίθενται για την ανακατασκευή της γέφυρας Αννινου, στην ε.ο. Αντιρρίου- Ιωαννίνων, κοντά στην Συκούλα Αιτωλ/νίας, στα όρια με την Π.Ε. Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου. Η ανακατασκευή της γέφυρας, αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής και είναι επιτακτική ανάγκη, αφού εξαιτίας της επικινδυνότητας της, αποτελεί αιτία συχνών τροχαίων ατυχημάτων.
Το ίδιο αίτημα είχε θέσει και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης, στο οποίο και ανταποκρίθηκε άμεσα ο υφυπουργός /
the best

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΥΜΑΙΩΝ

Επανειλημμένα έχει δημοσιευτεί στην εφημερίδα Πελοπόννησος, μετά χορδών και οργάνων η <<είδηση>> ότι ο Δήμος Δυτικής Αχαίας είναι ο πρώτος αλλά και ο μόνος Δήμος από τον νομό Αχαΐας, που απόκτησε οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας.
Η αναγγελία αυτή συνοδευόμενη από διθυραμβικά σχόλια της κας Β.Α. ή Βίκυς Αθανασοπούλου ανακυκλώνεται ξανά και ξανά, προς ενισχυσή της δε, αναφέρεται και η είδηση περί του Συμπαραστάτη του Δημότη για την Δυτική Αχαία.
Η αλήθεια έχει ως εξής: Ο Δήμος Δυμαίων είναι ο πέμπτος κατά σειρά στον νομό (ο τελευταίος δηλαδή) που απέκτησε Οργανισμό εσωτερικής υπηρεσίας.Τους αναφέρουμε κατά χρονολογική σειρά:
  1. Δήμος Πατρέων Ημερομηνία ΦΕΚ 14/5/2011
  2. Δήμος Αιγιαλείας Ημερομηνία ΦΕΚ 17/11/ 2012
  3. Δήμος Ερυμάνθου Ημερομηνία ΦΕΚ 2/12/2012
  4. Δήμος Καλαβρύτων  Ημερομηνία ΦΕΚ  2/12/2012
   5. Δήμος Δυτικής Αχαίας Ημερομηνία ΦΕΚ 30/12/ 2012

Το δελτίο τύπου που έχει στείλει ο Δήμος Δυτικής Αχαίας στις εφημερίδες και στα διάφορα πόρταλς στο διαδίκτυο περί δημιουργίας  εσωτερικού οργανισμού είναι ψευδέστατο και ανακριβές, και από ότι αντιλαμβανόμαστε είτε περί ανικανότητας του συντάκτη πρόκειται, είτε για ηθελημένη ψευδέστατη προπαγάνδα.
Δεν νομίζουμε ότι είναι κακό στο να μην είσαι πρώτος σε κάτι, θεωρούμε όμως βάναυση διαστρέβλωση της αλήθειας το να παριστάνεις ότι είσαι.
Θα αποκατασταθεί η τάξη με νέο δελτίο τύπου που θα αναφέρει την πραγματικότητα;
Θα ζητήσει συγνώμη από τους αναγνώστες της Πελοποννήσου η κα Αθανασοπούλου;
Οι Αχαγιώτες

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΕΝΑ ΚΟΥΙΖ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ

ΠΟΙΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ  ΤΟΥ ΑΧΑΓΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΣΑΤΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΕΣΗ ΤΟΥ, ΙΕΡΕΑ;

Α) Ο ΠΑΠΑ-ΣΟΥΖΑΣ;

Β) Ο ΔΡΑΠΕΤΗΣ ΕΦΡΑΙΜ;

Γ) Ο ΠΑΠΑ ΜΠΟΥΠΑ ΝΤΙΟΠ;

Ε) Ο ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΣ; (ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΑΙΝΑ)

ΣΤ) ΑΛΛΟΣ;
 ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ , ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΤΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΑΖΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ

Υπενθυμίζουμε στους ενδιαφερόμενους ανέργους με διάφορες ειδικότητες οικοδόμων, καθώς και για εργάτες υποχρεωτικής εκπαίδευσης ότι λήγει η προθεμία για την υποβολή αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα.
Ο δήμος Ερυμάνθου έχει ανακοινώσει θέσεις και ειδικότητες, αναζητήσαμε στο διαδίκτυο κάποια ανακοίνωση σχετικά με τις θέσεις και ειδικότητες στον Δήμο Δυτικής Αχαίας αλλά δεν βρήκαμε κάτι σχετικό. Γιατί τόση μυστικότητα;
Επίσης έχουν φτάσει στα αυτία μας καταγγελίες ότι υπάρχουν συγκεκριμένα άτομα τα οποία τηλεφωνούν σε άνεργους συνδημότες, τάζοντας θέσεις στο πρόγραμμα.
Αυτό σημαίνει 2 τινά: Η΄ότι η διαδικασία είναι τελείως διάτρητη και οι θέσεις έχουν ήδη μοιραστεί από τους συγκεκριμένους πολιτευόμενους στην εκλογική τους πελατεία, ή ότι απλά οι συγκεκριμένοι ψηφοθηρούν  με την απελπισία των ανέργων, τάζοντας  πάνω από 300 θέσεις τηλεφωνικά, ενώ υπάρχουν μόνο 80. Έλεος πιά. Δεν χόρτασαν από τις υποσχέσεις τις προεκλογικές για την Δημοτική Αστυνομία και τις 200 επικείμενες προσλήψεις σε αυτήν; Και πόσο αφελείς νομίζουν πιά ότι είναι οι δημότες;
Απλά ποντάρουν στην αγωνία και στην απελπισία των ανέργων, εκμεταλευόμενοι τον πόνο τους και ότι  αυτοί εθελοτυφλούν  από την ανάγκη της εργασίας και την αγωνία της επιβίωσης.
Αυτά τα ταξίματα ακούγονται πολύ ευχάριστα στα αυτιά των απελπισμένων, μόνο που η ώρα της αλήθειας θά είναι πολύ σκληρή
Λίγη τσίπα υπάρχει επιτέλους;
Οι Αχαγιώτες

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 239"ΔΗΘΕΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ" 5 ΠΡΩΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

1
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΚΑΠΕΛΟ ΄΄ΠΑΤΡΙΝΩΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ΄΄
239
ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ
1
ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ
239
ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ

ΑΡΜΑ ΄΄ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ΄΄


1
ΑΡΜΑ ΄΄ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ
239
ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ
1
ΑΜΦΙΕΣΗ ΄΄ΠΑΤΡΙΝΩΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ΄΄
239
ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ

1
ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ
239
ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ

Απονομή Βραβείων Πατρινού Καρναβαλιού 2012. H ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΟΛΥΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΥ ΑΧΑΓΙΩΤΙΚΟΥ ΓΚΡΟΥΠ 239

Απονομή Βραβείων Πατρινού Καρναβαλιού 2012


Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 27ης Φεβρουαρίου η απονομή των βραβείων του Πατρινού Καρναβαλιού 2012.
Η τελευταία πράξη της μεγάλης γιορτής της Πάτρας ξετυλίχτηκε στην «Ακτή Δυμαίων» με τα πληρώματα, την καρδιά του Πατρινού Καρναβαλιού, να κάνουν δυναμική την παρουσία τους μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και θερμών επευφημιών. Πολλοί από τους εκπροσώπους των πληρωμάτων ήταν μεταμφιεσμένοι και είχαν φέρει μαζί τους καπέλα, κομμάτια στολών και κατασκευές με τις οποίες παρέλασαν.
Πριν την απονομή προβλήθηκε εκτεταμένο βίντεο με τα highlights και τις παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού 2012.
Μετά την απονομή των βραβείων, που παρουσίασε ο Τζίμης Πολίτης, συνεχίστηκε το κέφι με το συγκρότημα Αέρα Πατέρα και την τραγουδίστρια τους Άννα Γούλα.


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟΥ
ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 

=
ΓΕΝΙΚΟ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΤΗ ΠΕΡΙΦ. ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ  ΣΩΤΗΡΙΟ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ

=
Δ/ΝΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ Δ/ΝΤΗ ΑΧΑίΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΙΒΙΛΑ
=
ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΜΠΑΡΤΣΑΚΛΗ
=
 ΠΛΟΙΑΡΧΟ Λ.Σ  –ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡ. ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ Υ  ΠΑΤΡΩΝ
ΣΤΑΜΑΤΙΟ ΦΩΤΕΙΝΟ  

=
 ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΛΑΤΥΚΩΣΤΑ


ΔΙΟΙΚΗΤΗ 6ΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟ

=
 ΔΙΟΙΚΗΤΗ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ ΧΡΗΣΤΟ ΨΥΧΟΓΙΟ
=
 ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ν. ΑΧΑΙΑΣ
ΑΡΧΙΠΥΡΑΡΧΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ΓΕΡΓΙΩΠΟΥΛΟ
=
ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
 ΜΟΝΙΚΑ ΣΟΛΩΜΟΥ

=
ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ ,  ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΑΓΩΣΩΣΤΩΝ
ΠΑΤΡΑΣ
ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
=
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΑΒ
ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΠΑΡΑΚΟ
=
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
ΑΧΙΛΛΕΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΙΓΑΛΛΟ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ  ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΛΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ- ΡΟΥΒΑΛΗ


ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΡΔΟΥΛΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΚΙΑΘΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ
ΑΝΤΩΝΗ ΑΛΑΜΟΛΑ



ΒΡΑΒΕΙΑ - ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΟΝΟΜΑΤΑ.


ΕΙΔΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΦΙΣΑΣ


3

ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

2

ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΕΙΡΗΝΗ

1

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ

1
ΒΡΑΒΕΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΦΙΣΑΣ
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

1
ΒΡΑΒΕΙ0 ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΑΦΙΣΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ



ΕΠΑΙΝΟΣ ΝΕΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ

ΦΡΑΓΚΟΚΛΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ
ΝΙΚΟΛΟΒΓΕΝΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΕΠΑΙΝΟΣ
ΑΦΙΣΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ
ΠΛΗΡΩΜΑ 27

ΕΠΑΙΝΟΣ
ΑΦΙΣΑΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ
ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΕΙΡΗΝΗ





ΒΡΑΒΕΙΟ
ΚΑΤ. ΒΡΑΒΕΙΟΥ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ
ΘΕΜΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ



10
ΑΝΤΩΝΙΑ ΒΛΑΧΟΥ


9
ΖΑΚΕΛΙΝΑ ΚΥΡΟΥΣΗ


8
ΜΑΡΤΙΝ ΚΟΥΡΜΠΑΝΑ


7
ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΤΟΜΑΡΑ


6
ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΛΤΕΖΟΥ


5
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ


4
ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ


3
ΕΥΜΟΡΦΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ


2
ΚΩΣΤΗΣ ΚΑΡΑΛΗΣ

 GPS
1
ΝΙΚΟΣ ΛΑΛΑΣ

  4 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Η ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΤΣΙΜΑΡΑ

ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΙΑΚΤΥΑΚΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ  ΘΗΣΑΥΡΟΥ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ
ΠΛΗΡΩΜΑ 27 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΦΙΣΑ ΔΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΥ ΚΡ. ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΠΟΥ ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΥ 2013

ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ





ΚΑΤΑΤΑΞΗ  ΚΡ.ΘΗΣ.



47oς ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ Κ.Θ.
133
ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ
10
ΚΑΤΑΤΑΞΗ  ΚΡ.ΘΗΣ.
45
ΠΥΡΙΜΑΧΟΙ
9
ΚΑΤΑΤΑΞΗ  ΚΡ.ΘΗΣ.
97,120,150
ΚΟΚΑ ΝΤΟΥ ΛΟΥ ΝΤΟΥ- ΚΟΚΑ ΝΤΟΥ ΛΟΥ ΝΤΙ..ΛΑΛΗΣΑΜΕ,
ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΟΙ,
ΚΩΜΕΝΤΙΑ ΕΝ ΠΑΤΡΑΙΣ
8
ΚΑΤΑΤΑΞΗ  ΚΡ.ΘΗΣ.
33
P.I.G’S
7
ΚΑΤΑΤΑΞΗ  ΚΡ.ΘΗΣ.
15+31+183
ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΣΦΟΥΓΚΟΚΟΛΑΡΙΟΙ
6
ΚΑΤΑΤΑΞΗ  ΚΡ.ΘΗΣ.
222
ΡΟΧΕ ΜΠΟΜΠΟΗΣ
5
ΚΑΤΑΤΑΞΗ  ΚΡ.ΘΗΣ.
62,128
ΜΠΑΡ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ,
ΣΧΟΛΙΚΟΔΥΤΕΣ
4
ΚΑΤΑΤΑΞΗ  ΚΡ.ΘΗΣ.
88,90
ΣΚΑΚΙ,
ΙΝΔΟΝΟΒΛΕΨΙΕΣ
3
ΚΑΤΑΤΑΞΗ  ΚΡ.ΘΗΣ.
60
ΕΥΘΡΑΥΣΤΟΙ
2
ΚΑΤΑΤΑΞΗ  ΚΡ.ΘΗΣ.
61

1
ΚΑΤΑΤΑΞΗ  ΚΡ.ΘΗΣ.
ΒΡΑΒΕΙΟ «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΝΙΝΟΣ»
159
ΝΤΟ ΜΙ ΝΟΡΕ

ΕΥΡΕΣΗ Κ.Θ.
ΒΡΑΒΕΙΟ «ΑΛΚΗΣ ΣΤΕΑΣ»
61


ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΩΝΤΑΣ
ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ


5
ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΩΝΤΑΣ
88,90
ΣΚΑΚΙ,
ΙΝΔΟΝΟΒΛΕΨΙΕΣ
4
ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
222
ΡΟΧΕ ΜΠΟΜΠΟΗΣ
3
ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΩΝΤΑΣ
106
LACRIMA NERA
2
ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
70
ΦΑΣΟΥΛΙ ΤΟ ΦΑΣΟΥΛΙ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΙ
1
ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΩΝΤΑΣ
159
ΝΤΟ ΜΙ ΝΟΡΕ

ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΩΝΤΑΣ
ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ



ΕΠΑΙΝΟΣ
ΓΙΑ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
160
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ
5
ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΩΝΤΑΣ
191
ΗΡΘΑΝ ΤΑ  ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ
4
ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ
88,90
ΣΚΑΚΙ,
ΙΝΔΟΝΟΒΛΕΨΙΕΣ
3
ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΩΝΤΑΣ
97,120,150
ΚΟΚΑ ΝΤΟΥ ΛΟΥ ΝΤΟΥ- ΚΟΚΑ ΝΤΟΥ ΛΟΥ ΝΤΙ..ΛΑΛΗΣΑΜΕ,
ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΟΙ,
ΚΩΜΕΝΤΙΑ ΕΝ ΠΑΤΡΑΙΣ
2
ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ
62,128
ΜΠΑΡ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ,
ΣΧΟΛΙΚΟΔΥΤΕΣ
1
ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ
61


ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ



ΑΜΦΙΕΣΗ ΄΄ΠΑΤΡΙΝΩΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ


3
ΑΜΦΙΕΣΗ ΄΄ΠΑΤΡΙΝΩΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ΄΄
60
ΕΥΘΡΑΥΣΤΟΙ
2
ΑΜΦΙΕΣΗ ΄΄ΠΑΤΡΙΝΩΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ΄΄
88
ΣΚΑΚΙ
1
ΑΜΦΙΕΣΗ ΄΄ΠΑΤΡΙΝΩΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ΄΄
239
ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ

ΑΜΦΙΕΣΗ ΄΄ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ΄΄


5
ΑΜΦΙΕΣΗ ΄΄ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ
45
ΠΥΡΙΜΑΧΟΙ
4
ΑΜΦΙΕΣΗ ΄΄ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ΄΄
159
ΝΤΟ ΜΙ ΝΟΡΕ
3
ΑΜΦΙΕΣΗ ΄΄ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ΄΄
63
Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ
2
ΑΜΦΙΕΣΗ ΄΄ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ΄΄
106
LA CRIMA NERA
1
ΑΜΦΙΕΣΗ ΄΄ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ΄΄
86
CIRCUS

ΑΜΦΙΕΣΗ ΄΄ΣΑΤΥΡΙΚΗ΄΄


2
ΑΜΦΙΕΣΗ ΄΄ΣΑΤΥΡΙΚΗ
15+31+183
ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΣΦΟΥΓΚΟΚΟΛΑΡΙΟΙ
1
ΑΜΦΙΕΣΗ ΄΄ΣΑΤΥΡΙΚΗ
40
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ

ΑΜΦΙΕΣΗ ΄΄ΚΩΜΙΚΗ΄΄


ΕΠΑΙΝΟΣ
ΑΜΦΙΕΣΗ ΄΄ΚΩΜΙΚΗ΄΄ ΕΠΑΙΝΟΣ
78
P.I.G’ S
5
ΑΜΦΙΕΣΗ ΄΄ΚΩΜΙΚΗ
56
ΧΩΡΙΣ ΠΥΞΙΔΑ
5
ΑΜΦΙΕΣΗ ΄΄ΚΩΜΙΚΗ
191
ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ
4
ΑΜΦΙΕΣΗ ΄΄ΚΩΜΙΚΗ
128
ΣΧΟΛΙΚΟΔΥΤΕΣ
3
ΑΜΦΙΕΣΗ ΄΄ΚΩΜΙΚΗ
97
ΚΟΚΑ ΝΤΟΥ ΛΟΥ ΝΤΟΥ- ΚΟΚΑ ΝΤΟΥ ΛΟΥ ΝΤΙ..ΛΑΛΗΣΑΜΕ,

2
ΑΜΦΙΕΣΗ ΄΄ΚΩΜΙΚΗ΄΄
39+144
10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΑΚΕΣ
1
ΑΜΦΙΕΣΗ ΄΄ΚΩΜΙΚΗ΄΄
222
ΡΟΧΕ ΜΠΟΜΠΟΗΣ

ΑΡΜΑ ΄΄ΠΑΤΡΙΝΩΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ΄΄


1
ΑΡΜΑ ΄΄ΠΑΤΡΙΝΩΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ
86
CIRCUS

ΑΡΜΑ ΄΄ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ΄΄


1
ΑΡΜΑ ΄΄ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ
239
ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ

ΑΡΜΑ ΄΄ΣΑΤΥΡΙΚΟ΄΄


3
ΑΡΜΑ ΄΄ΣΑΤΥΡΙΚΟ΄΄
118
ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΜΕ
2
ΑΡΜΑ ΄΄ΣΑΤΥΡΙΚΟ΄΄
40
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ
1
ΑΡΜΑ ΄΄ΣΑΤΥΡΙΚΟ΄΄
15+31+183
ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΣΦΟΥΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟΙ

ΑΡΜΑ ΄΄ΚΩΜΙΚΟ΄΄


ΕΠΑΙΝΟΣ
ΑΡΜΑ ΄΄ΚΩΜΙΚΟ΄΄
128
ΣΧΟΛΙΚΟΔΥΤΕΣ
ΕΠΑΙΝΟΣ
ΑΡΜΑ ΄΄ΚΩΜΙΚΟ΄΄
120
ΜΕΓΙΣΤΑΝΟΙ
ΕΠΑΙΝΟΣ
ΑΡΜΑ ΄΄ΚΩΜΙΚΟ΄΄
105
PATRAS TRATTA
ΕΠΑΙΝΟΣ
ΑΡΜΑ ΄΄ΚΩΜΙΚΟ΄΄
30+162
JOKER
3
ΑΡΜΑ ΄΄ΚΩΜΙΚΟ΄΄
78
ΤΟ ΛΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑ
2
ΑΡΜΑ ΄΄ΚΩΜΙΚΟ΄΄
97
ΚΟΚΑ ΝΤΟΥ ΛΟΥ ΝΤΟΥ- ΚΟΚΑ ΝΤΟΥ ΛΟΥ ΝΤΙ -.ΛΑΛΗΣΑΜΕ
1
ΑΡΜΑ ΄΄ΚΩΜΙΚΟ΄΄
222
ΡΟΧΕ ΜΠΟΜΠΟΗΣ

ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ


10
ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ
191
ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ
10
ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ
88
ΣΚΑΚΙ
9
ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ
131
ΟΙ ΠΙΕΡΟΤΟΙ ΤΗΣ ΞΕΡΟΛΑΚΑΣ
9
ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ
159
ΝΤΟΜΙΝΟΡΕ
8
ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ
76
ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΗ
8
ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ
99+111
ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ
7
ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ
60
ΕΥΘΡΑΣΤΟΙ
6
ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ
56
ΧΩΡΙΣ ΠΥΞΙΔΑ
6
ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ
106
LΑCRIMA NERA
5
ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ
78
ΤΟ ΛΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑ
5
ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ
40
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ
4
ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ
86
CIRCUS
4
ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ
97
-ΚΟΚΑ ΝΤΟΥ ΛΟΥ ΝΤΟΥ- ΚΟΚΑ ΝΤΟΥ ΛΟΥ ΝΤΙ..ΛΑΛΗΣΑΜΕ

3
ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ
39+144
10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΑΚΕΣ
2
ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ
222
ΡΟΧΕ ΜΠΟΜΠΟΗΣ
1
ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ
239
ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΄΄ΜΑΣΚΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ΄΄


ΕΠΑΙΝΟΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΄΄ΜΑΣΚΑ
88
ΣΚΑΚΙ
5
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΄΄ΜΑΣΚΑ
40
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ
5
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΄΄ΜΑΣΚΑ
99+111
ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ
4
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΄΄ΜΑΣΚΑ
106
LACRIMA NERA
3
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΄΄ΜΑΣΚΑ
37
ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΤΑΤΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ
2
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΄΄ΜΑΣΚΑ
76
ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ
1
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΄΄ΜΑΣΚΑ
39+144
10ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΑΚΕΣ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΄΄ΜΑΣΚΑΡΑΤΑ΄΄
ΒΡΑΒΕΙΟ «ΑΛΕΚΟΣ ΧΑΡΑΡΗΣ»


4
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΄΄ΜΑΣΚΑΡΑΤΑ
88
ΣΚΑΚΙ
3
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΄΄ΜΑΣΚΑΡΑΤΑ΄΄
86
CIRCUS
2
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΄΄ΜΑΣΚΑΡΑΤΑ΄΄
222
ΡΟΧΕ ΜΠΟΜΠΟΗΣ
1
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΄΄ΜΑΣΚΑΡΑΤΑ΄΄
39+144
10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΑΚΕΣ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΚΑΠΕΛΟ ΄΄ΠΑΤΡΙΝΩΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ΄΄


4
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΚΑΠΕΛΟ ΄΄ΠΑΤΡΙΝΩΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ΄΄
56
ΧΩΡΙΣ ΠΥΞΙΔΑ
3
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΚΑΠΕΛΟ ΄΄ΠΑΤΡΙΝΩΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ΄΄
88
ΣΚΑΚΙ
2
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΚΑΠΕΛΟ ΄΄ΠΑΤΡΙΝΩΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ΄΄
222
ΡΟΧΕ ΜΠΟΜΠΟΗΣ
1
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΚΑΠΕΛΟ ΄΄ΠΑΤΡΙΝΩΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ΄΄
239
ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΚΑΠΕΛΟ ΄΄ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ΄΄


5
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΚΑΠΕΛΟ ΄΄ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ΄΄
90
ΙΝΔΟΝΟΒΛΕΨΙΕΣ
4
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΚΑΠΕΛΟ ΄΄ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ΄΄
159
ΝΤΟΜΙΝΟΡΕ
3
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΚΑΠΕΛΟ ΄΄ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ
45
ΠΥΡΙΜΑΧΟΙ
2
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΚΑΠΕΛΟ ΄΄ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ΄΄
86
CIRCUS
1
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΚΑΠΕΛΟ ΄΄ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ΄΄
63
Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΚΑΠΕΛΟ  ΄΄ΣΑΤΥΡΙΚΟ΄΄


3
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΚΑΠΕΛΟ  ΄΄ΣΑΤΥΡΙΚΟ΄΄
135
ΜΑΣ ΤΑ ΦΟΡΕΣΑΝΕ
2
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΚΑΠΕΛΟ  ΄΄ΣΑΤΥΡΙΚΟ΄΄
40
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ
1
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΡΕΛΑΣΗΣ ΚΑΠΕΛΟ  ΄ΣΑΤΥΡΙΚΟ΄΄
131
ΟΙ ΠΙΕΡΟΤΟΙ ΤΗΣ ΞΕΡΟΛΑΚΑΣ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΚΑΠΕΛΟ  ΄΄ΚΩΜΙΚΟ΄΄


5
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΚΑΠΕΛΟ  ΚΩΜΙΚΟ
54
ΜΑΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ
4
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΚΑΠΕΛΟ  ΚΩΜΙΚΟ
191
ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ
4
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΚΑΠΕΛΟ  ΚΩΜΙΚΟ
15+31+183
ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΣΦΟΥΓΚΟΚΟΛΑΡΙΟΙ
3
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΚΑΠΕΛΟ  ΚΩΜΙΚΟ
60
ΕΥΘΡΑΥΣΤΟΙ
2
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΚΑΠΕΛΟ  ΚΩΜΙΚΟ
78
ΤΟ ΛΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑ
1
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΚΑΠΕΛΟ  ΄΄ΚΩΜΙΚΟ΄΄
39+144
ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΑΚΕΣ

ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ


5
ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ
45
ΠΥΡΙΜΑΧΟΙ
5
ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ
60
ΕΥΘΡΑΥΣΤΟΙ
4
ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ
86
CIRCUS
4
ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ
88
ΣΚΑΚΙ
3
ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ
222
ΡΟΧΕ ΜΠΟΜΠΟΗΣ
2
ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ
39+144
10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΑΚΕΣ
1
ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ
239
ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money