Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο. ΕΚΒΙΑΣΜΟ και απόπειρα τρομοκρατίας καταγγέλλει ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος.


Αυτό είναι το ήθος της δημοτικής αρχής ο τραμπουκισμός και η εκβίαση.
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει

Σε σοβαρότατη καταγγελία προέβη κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, ο πρόεδρος των πολυτέκνων και δ.σ. Γιώργος Παναγιωτόπουλος. Ούτε λίγο ούτε πολύ ενώπιον όλων ο κ. Παναγιωτόπουλος κατήγγειλε την πρόεδρο της κεδδυ, κ. Πατρούλα Κοκκίνη, ότι σε τηλεφωνική της συνομιλία με τον δ/ντη του τοπικού υποκαταστήματος της εθνικής τράπεζας, όπου και εργάζεται, κατήγγειλε ότι δήθεν ο κ. Παναγιωτόπουλος την κατηγορεί, και ότι αν δεν τον φιμώσουν! Θα αποσύρει τα χρήματα του λογαριασμού της κεδδυ. Ο διευθυντής κάλεσε σε συγκέντρωση το προσωπικό, το οποίο ομόφωνα, διαβεβαίωσε ότι ο κ. Παναγιωτόπουλος ΟΥΔΕΠΟΤΕ είπε κάτι σε βάρος της κας Κοκκίνη. Ενημέρωσε ο ίδιος τον Χρήστο Νικολάου, για την απόπειρα τρομοκρατίας καθώς και την  παρολίγο  επαγγελματική του ζημία και καταστροφή. Ζήτησε μάλιστα την παρεμβασή του κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου. Κάτι ψέλλισε ο κ. Νικολάου του στυλ, ε και μένα μού χουν πεί κανα δύο!!!!Παναγιωτόπουλος <<τα χρήματα αυτά κακώς νομίζει η Κοκκίνη ότι είναι ιδιοκτησία της και τα κάνει ότι θέλει. Τα χρήματα αυτά είναι των δημοτών, ανήκουν μόνο σε αυτούς και γώ θα αγωνιστώ για αυτά, και δεν μπορούν να αποτελούν αντικείμενο εκβιασμού, και απόπειρας φιμωσής μου. Και αυτό γιατί φωνάζω ότι όπως και γώ σαν πρόεδρος των πολυτέκνων δεν παίρνω μισθό, το ίδιο θα έπρεπε να πράξει και η κ. Κοκκίνη. Σκοπός είναι η προσφορά στους δημότες και όχι ο προσωπικός βιοπορισμός.>>Ο κ. Παναγιωτόπουλος δεν έμεινε στις καταγγελίες μόνο. Την επόμενη ημέρα επισκέφτηκε τον εισαγγελέα, ζητώντας εισαγγελική εντολή η οποία κατατέθηκε στο α.τ. Κάτω Αχαίας, ώστε να κληθεί η κοκκίνη για εξηγήσεις, καταγγέλωντας ότι η κα Κοκκίνη απειλεί την υπηρεσία μου, ότι θα αποσύρει τα χρήματα, προσδοκώντας στην φιμωσή μου ως συμβούλου .Επίσης κατέθεσε εναντίον της μήνυση αναφέροντας την απόπειρα ζημίας εναντίον του και την προσπάθεια εκβίασης του. Ο κ. Στεργιόπουλος έθεσε το θέμα και αυτός στην συνεδρίαση, λέγοντας εν κατακλείδι: <Τι θέλετε επιτέλους; Να χάσει ό άνθρωπος αυτός την δουλειά του;.>>
Εντύπωση προκάλεσε η απόλυτη σιωπή, της κας Κοκκίνη σε όλη την συνεδρίαση. Το ίδιο και οι άλλοι. ομερτά, λέξη γνωστή για την χρήση της από συγκεκριμένη οργάνωση.
Αυτή είναι η πραγματική εικόνα της νέας δημοτικής αρχής όσο και αν την φτιασιδώνουν πίσω από ωραίες φωτογραφίες με διαφόρους. Ο εκβιασμός, η αλαζονεία, το αίσθημα ιδιοκτησίας επί δήμου και δημοτών, η συναλλαγή, και η τρομοκρατία. Απολύσεις εργαζομένων επειδή δεν τους ψήφισαν,  και ανταμοιβή των <,υποστηρικτών>> με αναθέσεις και εργάκια και πάει λέγοντας. Να τους χαιρόμαστε.
Οι Αχαγιώτες


Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

τι συμβαινει με το νερο στην αχαγια;


Στα χρόνια πριν την δεκαετία του 80 έχουν επιστρέψει οι Αχαγιώτες, τότε που το νερό  σπάνιζε και κάθε σπίτι διέθετε και ένα μοτέρ, για  να μπορεί να αντλεί από το κοινοτικό δίκτυο.Πολλά είναι τα παράπονα όχι τόσο για την επάρκεια αλλά για την ποιότητα του νερού που καταναλώνουμε.
Καταγγελίες για την παρουσία χώματος, αλλά και για το χρώμα και την γεύση έχουμε καθημερινά.Και ο πιο καλόπιστος ή αδαής μπορεί κάλλιστα να διαπιστώσει το πρόβλημα με μια απλή επίσκεψη στα σούπερ μάρκετ ή στα παντοπωλεία της πόλης.Τα κλαρκ δεν προλαβαίνουν να ξεφορτώνουν παλέτες ξέχειλες από πλαστικές συσκευασίες νερού, ενώ οι δημότες εμφανίζονται φορτωμένοι σαν ημίονοι κουβαλώντας τις εξάδες τρείς τρείς. Μπορεί κάποιος από την δημοτική επιχείρηση να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα τυχόν μετρήσεων για την ποιότητα και καταλληλότητα του νερού;Και να καθησυχάσει έτσι τον κόσμο, ο οποίος σε τόσα έξοδα για την αγορά του νερού, ούτε στον σεισμό του 2008 δεν χάλασε, όταν το δίκτυο είχε πάθει εκτεταμένες βλάβες.Είναι οξύμωρο και καθαρή εκμετάλλευση αφενός να πληρώνουμε τα πανάκριβα δημοτικά τέλη, και αφετέρου να ξαναπληρώνουμε για την αγορά νερού από ιδιώτες εκτοξεύοντας τον οικογενειακό λογαριασμό στα ύψη.
Αναμένουμε.
Φίλιππος Ε. Σερεπίσος

ΑΧΑΪΑ: Ζητούνται οικονομικά στοιχεία από 7 Οργανισμούς Δήμων αλλά και το Αυτοκινητοδρόμιο

Σ.Αχαγιώτες, ουδεμία έκπληξη προκαλεί για τους καλά πληροφορημένους,η παρουσία της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης του δήμου Δυτικής Αχαίας
"Σχεδόν το ένα τρίτο των Νομικών Προσώπων των ΟΤΑ δεν έχουν υποβάλει εντός του 2014 τα οικονομικά τους στοιχεία. Αυτό προκύπτει από έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών που αποκαλύπτει η aftodioikisi.gr.
 Σύμφωνα με τον πίνακα 335 από τα περίπου 1000 νομικά πρόσωπα δεν έχουν υ̟ποβάλλει μέχρι σήμερα οικονοµικά στοιχεία εννιαµήνου (Ιαν. -Σε̟πτ. 2014). Γι’ αυτό και στο έγγραφό του το ΥΠΕΣ μαζί με την υποβολή οικονομικών στοιχείων Γ’ τριμήνου 2014 συγκεκριμένων Νομικών Προσώπων Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο της υποχρέωσης της Χώρας για αποστολή τριμηνιαίων οικονομικών στοιχείων, ζητά να αποσταλούν έως την 5η ∆εκεμβρίου 2014 και τα οικονομικά στοιχεία όσων νομικών προσώπων λείπουν.
Μεταξύ αυτών και Νομικά Πρόσωπα των ΟΤΑ της Αχαίας

-ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ (Δ.Ε.Υ.Α.) ΑΙΓΙΟΥ -ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
-ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ (Δ.Ε.Υ.Α.) ΔΥΜΑΙΩΝ
-ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ
- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
- ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΤΡΑΣ Α.Ε. ΟΤΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ
- ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ
-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ"

πηγή:dete.gr

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

χαμος στην Δυτική Αχαία.Εφοδος του σδοε σε ακίνητα επώνυμου προσώπου


Δίνουν και παίρνουν τα σχόλια στην Δυτική Αχαία για την έφοδο του σδοε, σε ιδιοκτησίες επώνυμου ατόμου που ανακατεύεται με τα κοινά στην Δυτική Αχαία.Τα εν λόγω ακίνητα κατασκευάστηκαν με την προσφιλή μέθοδο χρηματοδότησης μέσω των προγραμμάτων Leader, και λέμε προσφιλή διότι δεν είναι τυχαίο ότι τυγχάνουν ιδιοκτήτες τέτοιων μονάδων αρχηγός κόμματος και πρώην υπουργός τα οποία μετεβλήθησαν στην πορεία σε ι.χ. εξοχικά.Το σδοε έκανε φύλλο και φτερό τα βιβλία που διατηρούσε; η εν λόγω επιχείρηση, ώστε να πιστοποιηθεί αν είναι όντως επιχείρηση ή πολυτελέστατη κατοικία, συγγενικών προσώπων, του εν λόγω ατόμου, που κατασκευάστηκε στην υγειά των κορόιδων.Αναμένονται τα πορίσματα της έρευνας, αν και η εμπειρία έχει δείξει ότι τέτοιου είδους έρευνες, ειδικά για πολιτικά πρόσωπα της Δυτικής Αχαίας καταχωνιάζονται σε σκοτεινά ερμάρια.Το έν λόγω πρόσωπο τυγχάνει πολυπροβλημένο, προΐσταται μάλιστα, σε πολύ ευαίσθητο τομέα.
Οι Αχαγιώτες.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money