Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Στελέχη Δημαρά και Κατσικόπουλου προσέγγισε ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος - Βέβαιη η υποψηφιότητα του για τον Δήμο


Πάτρα: Στελέχη Δημαρά και Κατσικόπουλου προσέγγισε ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος - Βέβαιη η υποψηφιότητα του για τον Δήμο  Επαφές και με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑΣε προχωρημένες συζητήσεις με πολλά αυτοδιοικητικά στελέχη στην Πάτρα βρίσκεται, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thebest.gr, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Ανδρέας Παναγιωτόπουλος ο οποίος, όπως φαίνεται, έχει οριστικά αποφασίσει να δοκιμάσει την τύχη του στις επόμενες δημοτικές εκλογές (Μάιος 2014) ως υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές που μίλησαν στο thebest.gr, έχει ήδη προσεγγίσει στελέχη των παρατάξεων Δημαρά και Κατσικόπουλου (νυν και πρώην Αντιδημάρχους) και τους έχει προτείνει να ενταχθούν στον συνδυασμό που ΗΔΗ καταρτίζει. Παράλληλα, συζητήσεις έχει κάνει και με νέα πρόσωπα που δεν έχουν δραστηριοποιηθεί έως τώρα στα δημοτικά πράγματα της πόλης.
Παράλληλα, ο κ. Παναγιωτόπουλος φέρεται να βρίσκεται σε επαφή και με κύκλους του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ διερευνώντας – προφανώς- την δυνατότητα συνεργασίας είτε με μεμονωμένα στελέχη, είτε με το κόμμα συνολικά.
Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας έχει φροντίσει, τέλος, εδώ και καιρό να διαμηνύσει στους συνεργάτες του ότι δεν προτίθεται να είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος στον γείτονα Δήμο καθώς ο «κύκλος του έκλεισε».
πηγή:thebest.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money