Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Διάσπαση στην παράταξη Παναγιωτόπουλου.Χαμός στις δύο συνεδριάσεις της δημοτικής ομάδας.ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.


Επί δύο συνεχείς ημέρες, συνεδρίασε η δημοτική ομάδα του συνδυασμού "ενεργοί πολίτες", με μοναδικό θέμα, την ανάδειξη του υποψηφίου δημάρχου, για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές.
Η όλη διαδικασία ανάδειξε την διάσταση απόψεων, μεταξύ του προέδρου του δ.σ. κ. Στεργιόπουλου Άγγελου, και του πρώην αντιδημάρχου οικονομικών κ.Νικολάου Χρήστου.
Ο κ.Στεργιόπουλος στην τοποθετησή του ήταν σαφέστατος.<<Δεν είναι δυνατόν , να δεχθώ, να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με επικεφαλή του συνδυασμού, άτομο το οποίο είναι υπό ποινική διερεύνηση, για την γνωστή υπόθεση των γάμων μεταξύ ρομά και αλλοδαπών. Θεωρώ την συγκεκριμένη υπόθεση ως μελανό στίγμα, και θα διεκδικήσω την δημαρχία, είτε ως επικεφαλής του συνδυασμού, είτε κατερχόμενος ως υποψήφιος δήμαρχος αυτόνομα.>>
Αυτά στην πρώτη συνεδρίαση 19/1,και αφού επήλθε αδιέξοδο, αποφάσισαν να ξανασυζητήσουν χθές, 20/1.Σε αυτήν την συνεδρίαση, Νικολάου και Στεργιόπουλος δεν μετακινήθηκαν αμφότεροι, ούτε χιλιοστό  από τις θέσεις τους, με αποτέλεσμα να είναι ορατός ο κίνδυνος,της καθόδου από τον ίδιο συνδυασμό δύο υποψηφίων,καθώς και της διάσπασης.Στην τελευταία συνεδρίαση, ο έτερος φερόμενος ως υποψήφιος δήμαρχος κ.Μυλωνάς, δήλωσε ότι αποχωρεί απο την διεκδίκηση.Πληροφορίες αναφέρουν, ότι προτάθηκε από την πλευρά Νικολάου, η διενέργεια ψηφοφορίας, ώστε η δημοτική ομάδα να αναδείξει τον υποψήφιο, κάτι που δεν δέχτηκε η πλευρά Στεργιόπουλου, ο οποίος (Στεργιόπουλος) δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος ότι και αν γίνει.
Αναμένουμε τις εξελίξεις.Παρακολουθούμε το θέμα και θα επανέλθουμε.
 Οι Αχαγιώτες.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money