Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο. ΕΚΒΙΑΣΜΟ και απόπειρα τρομοκρατίας καταγγέλλει ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος.


Αυτό είναι το ήθος της δημοτικής αρχής ο τραμπουκισμός και η εκβίαση.
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει

Σε σοβαρότατη καταγγελία προέβη κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, ο πρόεδρος των πολυτέκνων και δ.σ. Γιώργος Παναγιωτόπουλος. Ούτε λίγο ούτε πολύ ενώπιον όλων ο κ. Παναγιωτόπουλος κατήγγειλε την πρόεδρο της κεδδυ, κ. Πατρούλα Κοκκίνη, ότι σε τηλεφωνική της συνομιλία με τον δ/ντη του τοπικού υποκαταστήματος της εθνικής τράπεζας, όπου και εργάζεται, κατήγγειλε ότι δήθεν ο κ. Παναγιωτόπουλος την κατηγορεί, και ότι αν δεν τον φιμώσουν! Θα αποσύρει τα χρήματα του λογαριασμού της κεδδυ. Ο διευθυντής κάλεσε σε συγκέντρωση το προσωπικό, το οποίο ομόφωνα, διαβεβαίωσε ότι ο κ. Παναγιωτόπουλος ΟΥΔΕΠΟΤΕ είπε κάτι σε βάρος της κας Κοκκίνη. Ενημέρωσε ο ίδιος τον Χρήστο Νικολάου, για την απόπειρα τρομοκρατίας καθώς και την  παρολίγο  επαγγελματική του ζημία και καταστροφή. Ζήτησε μάλιστα την παρεμβασή του κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου. Κάτι ψέλλισε ο κ. Νικολάου του στυλ, ε και μένα μού χουν πεί κανα δύο!!!!Παναγιωτόπουλος <<τα χρήματα αυτά κακώς νομίζει η Κοκκίνη ότι είναι ιδιοκτησία της και τα κάνει ότι θέλει. Τα χρήματα αυτά είναι των δημοτών, ανήκουν μόνο σε αυτούς και γώ θα αγωνιστώ για αυτά, και δεν μπορούν να αποτελούν αντικείμενο εκβιασμού, και απόπειρας φιμωσής μου. Και αυτό γιατί φωνάζω ότι όπως και γώ σαν πρόεδρος των πολυτέκνων δεν παίρνω μισθό, το ίδιο θα έπρεπε να πράξει και η κ. Κοκκίνη. Σκοπός είναι η προσφορά στους δημότες και όχι ο προσωπικός βιοπορισμός.>>Ο κ. Παναγιωτόπουλος δεν έμεινε στις καταγγελίες μόνο. Την επόμενη ημέρα επισκέφτηκε τον εισαγγελέα, ζητώντας εισαγγελική εντολή η οποία κατατέθηκε στο α.τ. Κάτω Αχαίας, ώστε να κληθεί η κοκκίνη για εξηγήσεις, καταγγέλωντας ότι η κα Κοκκίνη απειλεί την υπηρεσία μου, ότι θα αποσύρει τα χρήματα, προσδοκώντας στην φιμωσή μου ως συμβούλου .Επίσης κατέθεσε εναντίον της μήνυση αναφέροντας την απόπειρα ζημίας εναντίον του και την προσπάθεια εκβίασης του. Ο κ. Στεργιόπουλος έθεσε το θέμα και αυτός στην συνεδρίαση, λέγοντας εν κατακλείδι: <Τι θέλετε επιτέλους; Να χάσει ό άνθρωπος αυτός την δουλειά του;.>>
Εντύπωση προκάλεσε η απόλυτη σιωπή, της κας Κοκκίνη σε όλη την συνεδρίαση. Το ίδιο και οι άλλοι. ομερτά, λέξη γνωστή για την χρήση της από συγκεκριμένη οργάνωση.
Αυτή είναι η πραγματική εικόνα της νέας δημοτικής αρχής όσο και αν την φτιασιδώνουν πίσω από ωραίες φωτογραφίες με διαφόρους. Ο εκβιασμός, η αλαζονεία, το αίσθημα ιδιοκτησίας επί δήμου και δημοτών, η συναλλαγή, και η τρομοκρατία. Απολύσεις εργαζομένων επειδή δεν τους ψήφισαν,  και ανταμοιβή των <,υποστηρικτών>> με αναθέσεις και εργάκια και πάει λέγοντας. Να τους χαιρόμαστε.
Οι Αχαγιώτες


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money