Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Σαγέικα Αχαΐας: 68χρονη καταπλακώθηκε και κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι της


Μια 68χρονη γυναίκα, η Νικολίτσα Ηλιοπούλου του Χρήστου από τα Κουτσουρέικα Σαγεϊκων Αχαϊας, εγκλωβίστηκε και καταπλακώθηκε από την οροφή του σπιτιού της, όταν κατέρευσε από πυρκαγιά που ξέσπασε στην μονοκατοικία της.


Η ώρα ήταν γύρω στις 11.00 το βράδυ της Κυριακής, όταν η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για φωτιά σε σπίτι της περιοχής των Σαγεΐκων.

Επι τόπου έσπευσαν τουλάχιστον έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα, που ρίχτηκαν στη μάχη της κατάσβεσης της φωτιάς.

Οταν οι πυροσβέστες κατάφεραν να μπουν στο σπίτι, βρήκαν τη γυναίκα καταπλακωμένη από κομμάτι της στέγης, ενώ έφερε σοβαρά εγκάυματα

Πάντως κάτοικος της περιοχής αναφέρει πως στο παρελθόν έχουν γίνει πολλές απειλες στην άτυχη γυναίκα από οικείο της πρόσωπο, ενώ είχαν φθάσει ακόμη και στο αστυνομικό τμήμα για ξυλοδαρμό ώστε να υποβληθούν μηνύσεις.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ταυτόχρονα ξέσπασαν 4 φωτιές. Πιο συγκεκριμένα σε 2 αγροτικές αποθήκες, σε μονοκατοικία που απείχε λίγα μέτρα από το σπίτι της άτυχης γυναίκας και φυσικά στο σπίτι που διέμενε και κατέληξε από τα τραύματά της. Επίσης πληροφορίες θέλουν να έχει παραβιαστεί η περίφραξη του σπιτιού.

Για να διαπιστωθούν τα αίτια της φωτιάς έρευνα διεξάγει το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροβεστικής.

Η κηδεία της άτυχης 68χρονης έγινε χθες στις 17.00 το απόγευμα.

Γιάννης Πομώνης
 πηγή: pelop.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money