Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

"Βιομηχανία ηλεκτροδότησης αυθαιρέτων" στα Σαγέικα...με μία φωτογραφία-Σπίτια τετραετίας καταγράφονται ως χτισμένα προ του 1980!

σ,Αχαγιώτες:Ο δήμος Δυτικής Αχαίας, έχει μεταβληθεί σε ένα εκτροφείο διαφθοράς...Όποιος προλαβαίνει τα αρπάζει...Μίζες, γάμοι, οχήματα πουλιώνται κρυφά για παλιοσίδερα, αιρετοί πάνε κατηγορούμενοι,άξιος ο μισθός τους, και ανάξιοι οι ελέγχοντες
ΜΟΝΟ ΣΤΟ THEBEST.GR: "Βιομηχανία ηλεκτροδότησης αυθαιρέτων" στα Σαγέικα...με μία φωτογραφία-Σπίτια τετραετίας καταγράφονται ως χτισμένα προ του 1980! Περίεργη υπόθεση προκαλεί συζητήσεις
Περίεργες ηλεκτροδοτήσεις αυθαίρετων σπιτιών στο δημοτικό διαμέρισμα Σαγείκων του Δήμου Δυμαίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ιδιοκτήτες σπιτιών που δεν διαθέτουν άδεια, στέλνουν φωτογραφίες των οικοδομών στον Δήμο Δυτικής Αχαϊας υποστηρίζοντας οτι έχουν χτιστεί προ του 1980, οπότε σύμφωνα με το Νόμο ένα αυθαίρετο κτίσμα μπορεί να ηλεκτροδοτηθεί.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του thebest.gr, αρκετά από τα σπίτια οι ιδιοκτήτες των οποίων αιτούνται ηλεκτροδότησης, έχουν χτιστεί σε πολύ μεταγενέστρο χρόνο.
Παρά ταύτα, και κάτω από άγνωστες διαδρομές, στην ΔΕΗ της Πάτρας, καταφθάνουν έγγραφα μέσω των οποίων οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου ζητούν  την ηλεκτροδότηση των συγκεκριμένων σπιτιών (εφόσον τα στοιχεία είναι αληθή)
Η ΔΕΗ, σημειώνεται οτι δεν έχει αρμοδιότητα να ελέγξει το βάσιμο των ισχυρισμών των ιδιοκτητών εφόσον υπάρχει επίσημο έγγραφο και κατόπιν των σχετικών τεχνικώ ν ελέγχων, τα σπίτια ηλεκτροδοτούνται.
Είναι χαρακτηριστικό, οτι γνώστης της υπόθεσης ανέφερε μιλώντας στιο thebest.gr οτι στην περιοπχή "έχει στηθεί βιομηχανία ηλεκτροδοτήσεων με άγνωστες διαδρομές" αλλά "φωτογραφίζει τιος αρμόδιες Υπηρεσίες που εκδίδουν τα έγγραφα βάσει των οποίων η ΔΕΗ ηλεκτροδοτεί τα αυθαίρετα σπίτια.
πηγή:best.gr
 Νίκος Σύφαντος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money