Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Αχαϊα: Πόρισμα -ΦΩΤΙΑ για τους εικονικούς γάμους στη Δυτική Αχαϊα- Για ποιους προκύπτουν ευθύνες- Τα ίδια πρόσωπα παντρεύτηκαν τρεις φορές την ίδια μέρα!


σ.Aχαγιώτες: Οι πληροφορίες που δημοσιεύσαμε για την υπόθεση των γάμων επαληθεύονται πλήρως.Από ότι διαφαίνεται μια πολιτική καριέρα, αντιδημάρχου, ονειρευόμενου δημαρχιακούς θώκους, τελειώνει πριν καλά καλά αρχίσει.
Ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μεταδόθηκαν σήμερα από την εκπομπή "Φόρα παρτίδα" των Νίκου Σύφαντου και Αφροδίτης Τσικριτζή στον Αντέννα Πάτρας 105.3, η έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων σχετικά με το κύκλωμα που φέρεται ότι δρούσε στην Κάτω Αχαϊα και το οποίο έκανε εικονικούς γάμους για να νομιμοποιείται η παραμονή αλλοδαπών στην περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες  από την έρευνα προέκυψε ότι αντί των 67 υποθέσεων  που είχαν αρχικά αποκαλυφθεί, ως το τέλος του 2011υπήρξαν τελικά  112 περιπτώσεις! Δηλαδή σχεδόν οι διπλάσιες από την αρχική εκτίμηση.
Σύμφωνα με το πόρισμα της έρευνας, ευθύνες φέρεται  να προκύπτουν για τη ληξίαρχο του Δήμου και για έναν αντιδήμαρχο ο οποίος φέρεται να πάντρεψε τα ίδια πρόσωπα τρεις φορές και μάλιστα μέσα στην ίδια μέρα!
Το πόρισμα βρίσκεται στα χέρια Εισαγγελέα, η οποία έχει ήδη δώσει εντολή για άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών.
Στο πόρισμα δεν γίνεται καμία απολύτως αναφορά για τον δήμαρχο Ανδρέα Παναγιωτόπουλο.
Υπενθυμίζεται ότι το Νοέμβριο, όπως έχει γράψει το thebest.gr, αποκαλύφθηκε πως το προηγούμενο καλοκαίρι τελέστηκαν 26 γάμοι με αλλοδαπούς, ενώ το τελευταίο διάστημα κατατέθηκαν 67 αιτήσεις για χορήγηση άδειας παραμονής λόγω γάμου με Ελληνα πολίτη στο Δήμο Δυτικής Αχαϊας.
Οι άνδρες του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. διενήργησαν έρευνα στα αρχεία του δημοτολογίου και του ληξιαρχείου Κάτω Αχαΐας για κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων αλλοδαπών μέσω πολιτικών γάμων.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το προηγούμενο καλοκαίρι τελέστηκαν 26 γάμοι με αλλοδαπούς, ενώ το τελευταίο διάστημα κατατέθηκαν 67 αιτήσεις για χορήγηση άδειας παραμονής λόγω γάμου με Ελληνα πολίτη, εκ των οποίων οι περισσότερες από τον ίδιο δικηγόρο.
πηγή: bestnews.gr, ant1 patras radio

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money