Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Δυτική Αχαία: Στο ψηφοδέλτιο Γκοτσούλια οι Γιάννης Ταπεινός, Γιάννης Κριμπάς και Ξενοφών Σταυρόπουλος

Δυτική Αχαία: Στο ψηφοδέλτιο Γκοτσούλια οι Γιάννης Ταπεινός, Γιάννης Κριμπάς και Ξενοφών Σταυρόπουλος Σήμερα η πρώτη εκδήλωση του συνδυασμού
Ως επικεφαλής ενός ευρύτερου, πολυσυλλεκτικού σχήματος, κατεβαίνει στις εκλογές για τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας ο πρώην Δήμαρχος Κάτω Αχαϊας Διονύσης Γκοτσούλιας. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Αλφαβήτα» των Δημήτρη Αβραμίδη και Απόστολου Βουλδή στον Αντέννα Πάτρας 105,3 στον συνδυασμό του θα μετέχουν και πολιτικά πρόσωπα με ευρεία αναγνώριση τα οποία προέρχονται από τον χώρο της Κεντροαριστεράς.
Σήμερα το απόγευμα, στις 7.30, στην Κάτω Αχαΐα (στα «Πεύκα»), ο κ. Γκοτσούλιας θα ανακοινώσει επισήμως την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινώσει και τα πρώτα 20 ονόματα του συνδυασμού του στα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, θα περιλαμβάνονται ο πρώην Αντινομάρχης και πρώην Πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Αχαΐας Γιάννης Ταπεινός (θα αναλάβει και επικεφαλής εκλογικού αγώνα), ο πρώην νομαρχιακός σύμβουλος και στέλεχος της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Κριμπάς και ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μόβρης (επί δημαρχίας Ανδρέα Παναγιωτόπουλου) Ξενοφών Σταυρόπουλος.
Ο κ. Γκοτσούλιας, ο οποίος προέρχεται από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, συγκροτεί έτσι μια δημοτική Κίνηση με ευρύτερα πολιτικά χαρακτηριστικά και υπερκομματικό χαρακτήρα ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες «συμμαχίες» που θα προκαλέσουν αίσθηση, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thebest.gr.
Στην σημερινή εκδήλωση, όπως έχει αναφέρει σε δήλωση του ο κ. Γκοτσούλιας, «θα δώσουν το παρών αυτοδιοικητικά στελέχη από τη Δυτική Αχαΐα όλων των πολιτικών αποχρώσεων στην προσπάθεια να συγκροτηθεί ένα διαπαραταξιακό ψηφοδέλτιο νίκης από ανθρώπους με διάθεση και μεράκι για προσφορά».
 πηγή:bestnews.gr,αντ1 ράδιο πάτρας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money