Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

«Ο Σαμαράς με καλεί κάθε μέρα να επιστρέψω»


«Με κάλεσε ο Σαμαράς να ξαναγυρίσω και με καλεί κάθε μέρα και τον ευχαριστώ και τον αγαπώ. Κι αν αλλάξει πολιτική, εκείνη που εκείνος διακήρυττε, θα πάω χωρίς όρους και προϋποθέσεις, ως απλός στρατιώτης», δήλωσε την Τετάρτη ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος όταν κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία. Ο ίδιος ωστόσο απέκλεισε αυτήν την πιθανότητα όσο «η κυβέρνηση είναι κρατημένη, είναι υποτελής».

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 ο Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος είχε ανεξαρτητοποιηθεί από τη ΝΔ πέρυσι, παρουσίασε τα χαρακτηριστικά του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος, το οποίο αύριο, Πέμπτη θα κάνει τα επίσημα αποκαλυπτήριά του: «Το κόμμα θα δώσει το πολιτικό του στίγμα που είναι ο κοινωνικός φιλελευθερισμός. Κινούμεθα στην παράταξη που γεννηθήκαμε, που ανδρωθήκαμε, που διαχρονικά υπηρετήσαμε και παραμένουμε πιστοί στις αρχές και τα όραματά μας. Αυτή η παράταξη που διαχρονικά έβαζε πάνω από όλα το εθνικό συμφέρον - για το οποίο κάποιες φορές χρειάζεται ρήξη και άλλες φορές συναίνεση - πολλές φορές αναρωτήθηκε τι θα έκανε σήμερα αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Θα έλεγε σε όλα "ναι" στην κυρία Μέρκελ; Θα καθόταν μπροστά της σε στάση υποταγής; Σε όποιον νιώθει ότι είναι ΝΔ, σε αυτό το χώρο θα κινηθούμε καθαρά, δεν θα γίνουμε ούτε του μεσαίου χώρου δεν θα πάμε ούτε πιο δεξιά από τη ΝΔ ούτε πιο αριστερά. Είμαστε η ΝΔ. Ο κ. Καμμένος στο προσκλητήριό του ζητά να είναι μέσα και παλιοί του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ και από την Αριστερά. Εμείς είμαστε οι καθαρόαιμοι Νεοδημοκράτες» τόνισε ο Νίκος Νικολόπουλος.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο ίδιος ποτέ δεν στηρίχθηκε από την Εκκλησία και τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο. «Ποτέ ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας, στα τόσα χρόνια - 11 χρόνια βγαίνω βουλευτής - δεν τάχθηκε υπέρ του Νικολόπουλου. Υπήρξε πάντα αγαπητός και σεβαστός, αλλά ποτέ δεν με υποστήριξε» είπε ο Νίκος Νικολόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money