Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Έτσι έβαζαν τα ναρκωτικά στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου

Εγκληματική οργάνωση με πρωταγωνιστές έναν αστυνομικό και έναν υπάλληλο του σωφρονιστικού καταστήματος

Στην τελική ευθεία έχει μπει η έρευνα των αδιάφθορων του κλιμακίου της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων. Σύμφωνα με νέα στοιχεία που έχουν προκύψει ο αστυνομικός Β.Κ. που ήδη έχει συλληφθεί, είχε δημιουργήσει μαζί με συνεργάτες του κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου.
Ο αστυνομικός που το τελευταίο διάστημα είχε μπει στο Σώμα της Δίωξης βρισκόταν σε στενή συνεργασία με έναν σωφρονιστικό υπάλληλο με το όνομα Κ.Σ., αλλά και έναν πολίτη με το όνομα Ι.Τ. οι οποίοι διακινούσαν ποσότητες ναρκωτικών στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου.
Σημαντικό ρόλο στο όλο κύκλωμα, φέρεται να έπαιζε, και ένας ακόμη άνδρας, ο Π.Χ. το όνομα του οποίου είχε απασχολήσει και παλιότερα την αστυνομία στην υπόθεση των κυκλωμάτων της νύχτας. Η υπόθεση ήταν στο μικροσκόπιο των αδιάφθορων εδώ και τέσσερις μήνες και οι τηλεφωνικές συνδιαλέξεις του Β.Κ. βρίσκονταν υπό παρακολούθηση.
Η διακίνηση γινόταν με «βαποράκια» δύο φυλακισμένους στο σωφρονιστικό κατάστημα, αλλά φυσικά και τον υπάλληλο των φυλακών. Οι τρεις από αυτούς, ο Β.Κ., ο Κ.Σ. και ο Ι.Τ. έχουν συλληφθεί και αυτός που αναζητείται είναι ο Π.Χ. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ως συμμετέχοντες στην εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά στη φυλακή Αγίου Στεφάνου.
πηγή:patrasevents

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money