Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Στον Δήμο Δυμαίων ήρθαν σε υπαλλήλους παρόμοια έγγραφα για την εργασιακη εφεδρεία, θα πάρει θέση ο Δήμαρχος και το Δ.Σ;

Πάτρα: Στο πόδι οι υπάλληλοι του Δήμου για την εργασιακή εφεδρεία

Προχωρούν σήμερα σε έκτακτη γενική συνέλευση για να καθορίσουν τη στάση τους


Πάτρα: Στο πόδι οι υπάλληλοι του Δήμου για την εργασιακή εφεδρεία Προχωρούν σήμερα σε έκτακτη γενική συνέλευση για να καθορίσουν τη στάση τους

Αναβρασμός επικρατεί μεταξύ των υπαλλήλων του Δήμου Πατρέων, οι οποίοι διατηρούν σχέση εργασίας αορίστου χρόνου. Αφορμή το γεγονός ότι τους ζητήθηκε από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης να υποβάλουν δηλώσεις με την εργασιακής τους προϋπηρεσία.
Οι εργαζόμενοι εκφράζουν φόβους ότι η κίνηση αυτή συνδέεται άμεσα με τις εξελίξεις στο ζήτημα της εργασιακής εφεδρείας. Για το λόγο αυτό τα σωματεία (προσωπικού καθαριότητας, οδηγών και χειριστών, υπαλλήλων, σχολικών φυλάκων και καθαριστριών) έχουν προγραμματίσει έκτακτη Γενική Συνέλευση για σήμερα το πρωί, στην οποία έχουν προσκληθεί όλοι οι αορίστου χρόνου εργαζόμενοι του Δήμου.
Για το θέμα υπήρξε χθες συνάντηση των συνδικαλιστών με τον δήμαρχο Γιάννη Δημαρά, όπου ο τελευταίος τους διαβεβαίωσε πως δεν θα  επιβληθούν κυρώσεις στο προσωπικό αορίστου χρόνου που δεν θα υποβάλει υπεύθυνη δήλωση για την προϋπηρεσία που τυχόν έχει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money