Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Να ληφθούν παρόμοια μέτρα όπως στον Δήμο Πατρέων, για την Δυτική Αχαία


Γραφείο υποστήριξης στο Δήμο Πατρέων για τον έκτακτο φόρο στα ακίνητα. Ετοιμάζεται εξώδικο για τη ΔΕΗ 


O Δήμος Πατρέων εκτελώντας την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας θέτει από την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου σε λειτουργία γραφείο υποστήριξης των δημοτών για το θέμα του έκτακτου φόρου ακινήτων, προκειμένου να προσφέρεται ενημέρωση για το θέμα και να συντονιστούν οι ενέργειες και ο τρόπος αντίδρασης απέναντι στο «χαράτσι».
Γραφείο υποστήριξης στο Δήμο Πατρέων για τον έκτακτο φόρο στα ακίνητα. Ετοιμάζεται εξώδικο για τη ΔΕΗ Η λειτουργία του γραφείου ξεκινάει, σε πρώτη φάση, με την καταγραφή των αιτημάτων των πολιτών από στελέχη της γραμματείας του Δημάρχου, της γραμματείας του Αντιδημάρχου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, καθώς και του ΚΕΠ. Το γραφείο θα λειτουργεί καθημερινά στο ισόγειο του ΚΕΠ Πάτρας, Μαιζώνος 147 και Βότση, από τις 8.30 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι. Οι πολίτες μπορούν να καλούν και στο τηλέφωνο του γραφείου που είναι το 2610- 243201 τις ώρες λειτουργίας του. Παράλληλα ο Δήμαρχος Πατρέων, Γιάννης Δημαράς, είχε επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πάτρας, Νικόλαο Παπάκο, και του ζήτησε να συμβάλλει ο Σύλλογος ώστε να ενισχυθεί το γραφείο με νομικούς που θα παράσχουν την νομική τους υποστήριξη στους δημότες. Στο μεταξύ έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για να σταλεί εξώδικο στη ΔΕΗ από την πλευρά του Δήμου, ενώ θα παρέχονται σχετικές οδηγίες και βοήθεια σε όσους πολίτες ενδιαφέρονται να απευθύνουν εξώδικο προς τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού.
Την Τετάρτη 23/11/2011 και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση του Δημάρχου Πατρέων Γιάννη Δημαρά με φορείς της πόλης στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης για την υλοποίηση των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και την οργάνωση ενός μεγάλου συλλαλητηρίου την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2011 παραμονή της συζήτησης του θέματος του ειδικού τέλους στο Συμβούλιο Επικρατείας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money