Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Θέμα: ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ Ερωτηθείς από δημοσιογράφους, ο Αν. Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Ναύαρχος [Ε.Α] Γεώργιος Καραμαλίκης


Γραφείο Αναπληρωτή Τομεάρχη
Εθνικής Άμυνας Νέας Δημοκρατίας
Ναυάρχου Ε.Α. Γεώργιου Καραμαλίκη
Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ Ερωτηθείς από δημοσιογράφους, ο Αν. Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Ναύαρχος [Ε.Α] Γεώργιος Καραμαλίκης ,έκανε την ακόλουθη δήλωση:                                                       Σε μια στιγμή που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν γνωρίζει αν διαθέτει έστω τη δεδηλωμένη στη βουλή, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κύριος Πάνος Μπεγλίτης, προβαίνει εσπευσμένα για προφανείς και όχι μόνο λόγους , σε μια άκρως αντιδημοκρατική πράξη ,πραγματοποιώντας
 ,έκτακτες κρίσεις στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων αποστρατεύοντας δεκαέξι (16)ανώτατους αξιωματικούς, διοικητές μειζόνων σχηματισμών.
 Σημειώνεται ότι αντικαταστάθηκε ολόκληρο σχεδόν το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο(Α.Σ.ΣΥ) ΤΟΥ Στρατού Ξηράς ωσάν να υπήρξε στρατιωτική ήττα.
 Η ενέργεια του αυτή υπονομεύει τη θέση ,το ρόλο και τη λειτουργία θεσμικών προσώπων των Ε.Δ. Υπογραμμίζεται ότι είναι ίδιον του ΠΑΣΟΚ οι πρακτικές αυτές.
Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να αναγνωρίσει μια τέτοια διαδικασία η οποία στρέφεται πρωτίστως εναντίον του Εθνικού Συμφέροντος και του κύρους των Ενόπλων Δυνάμεων.                                                                                                                                                                                                                  

Ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας
Γεώργιος Καραμαλίκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money