Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Κάτω Αχαία: Μήνυση κατά του Δημάρχου υπέβαλε ο βουλευτής της "Χρυσής Αυγής" Αρβανίτης - Ζητά την επ' αυτοφώρω σύλληψη του!


Μήνυση κατά του Ανδρέα Παναγιωτόπουλου κατέθεσε ο Μιχάλης Αρβανίτης. Ο βουλευτής Αχαίας της Χρυσής Αυγής κατηγορεί τον δήμαρχο δυτικής Αχαίας για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση ζητώντας την επ' αυτοφώρω σύλληψή του, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πελοπόννησος". «Άνθρωποι που δεν έχουν μπει ποτέ σε εκκλησία και δεν έχουν βοηθήσει ποτέ κανέναν, προσπαθούν να μας πείσουν ότι ενδιαφέρονται…», απαντά ο δήμαρχος.
Τα αίματα έχουν ανάψει για τα καλά στην Κάτω Αχαία. Σε ότι αφορά το περιεχόμενο της μήνυσης που κατέθεσε το πρωί της Παρασκευής στον εισαγγελέα, ο κ. Αρβανίτης είπε ότι σε φύλλο τοπικής εφημερίδας τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο δήμαρχος Δυτ. Αχαίας αποκάλεσε «αποβράσματα» τα μέλη της Χρυσής Αυγής ενώ άφησε υπονοούμενα ότι εμπλέκονται σε περιστατικά βίας. "Θα μας βρουν απέναντί τους", δηλώνει ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, προχωρώντας σε σκληρές δηλώσεις στην "Πελοπόννησο της Κυριακής".
πηγη:bestnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money