Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΜΙΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ!ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ;


ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ , Ο Κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ, ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ
 ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΙΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Ο ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΗΤΑΝ. ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ,Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΠΟΡΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ κ.Ραυτακόπουλου.ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙ; ΕΚΑΨΑΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΑΝ ΣΤΑΥΡΟΥΣ;ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ;ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ ΜΕ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. ΚΡΙΜΑ.....

Κ. Αχαϊα: "Μυστήριο" με τις καμένες εικόνες - Για "στημένη ιστορία" μιλά ο Δήμαρχος Ανδρέας Παναγιωτόπουλος Συνελήφθη ψυχικά διαταραγμένος αλλοδαπός
Γεγονός ή προβοκάτσια;  Σύμφωνα με την καταγγελία σε σπίτι που διέμεναν αλλοδαποί έκαψαν εικόνες και σταυρούς. Οι φωτογραφίες που εστάλησαν  σε δημοσιογραφικά γραφεία, δείχνουν καμένα έπιπλα και γύρω κάποιες εικόνες επίσης και καμένες και δύο σταυρούς.
Από τα στοιχεία και την παρουσίαση των καμένων ειδών προκύπτουν ερωτηματικά. Η Αστυνομία βέβαια διερευνά την υπόθεση, ωστόσο ο Δήμαρχος Ανδρέας Παναγιωτόπουλος ουσιαστικά μιλά για ιστορία που δεν υπάρχει.
Ο ίδιος εκτιμά ότι οι αλλοδαποί που διαμένουν στο συγκεκριμένο εγκαταλελειμμένο σπίτι, άναψαν φωτιά για να ζεσταθούν. Σύμφωνα με τον  δήμαρχο αναζήτησαν καύσιμη ύλη και χωρίς να γνωρίζουν, πήραν ό,τι βρήκαν μπροστά τους.
«Αν ήμουν στην Τουρκία και κρύωνα και έβρισκα μπροστά μου ένα κοράνι, θα το έκαιγα για να ζεσταθώ και να μην πεθάνω. Πού να ξέρω εγώ τι σημαίνει για τους Τούρκους το κοράνι. Πώς να ξέρουν αυτοί τι αξία έχουν οι εικόνες μας, οι σταυροί και το Ευαγγέλιό μας;» σημειώνει στην «Π» ο κ. Παναγιωτόπουλος.
Τι λέει η αστυνομία
Σύμφωνα με την αστυνομία της Κάτω Αχαΐας το απόγευμα της Δευτέρας τηλεφώνησαν στο τμήμα, λέγοντας ότι ένας αλλοδαπός που διαμένει στο συγκεκριμένο σπίτι πετάει πράγματα από το μπαλκόνι και στη συνέχεια τους βάζει φωτιά. Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο, επιβεβαίωσαν τις καταγγελίες και συνέλαβαν τον αλλοδαπό.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο αλλοδαπός αντιμετωπίζει σπβαρές ψυχικές διαταραχές και γι΄αυτό μεταφέρθηκε στην ψυχιατρικλη κλινική του ΠΓΝΠ.
ΠΗΓΗ: THE BESTNEWS.GR

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money