Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Η ΑΧΑΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ

Σε ένα μικρό οδοιπορικό στο κέντρο της Αχαγιάς, φωτογραφίσαμε (μεταφορικά) την αδιαφορία της Δημοτικής αρχής και του Αντιδημάρχου Καννελλόπουλου για την κατάσταση του Δημοτικού φωτισμού. Οι δύο πλατείες βρίσκονται στο ημίφως, με λάμπες καμένες ή  και καταστραμένες, από τους περίεργους που έχουν κάνει την εμφανισή τους, έπειτα απο την απομάκρυνση του Στάθη. Επίσης με αφορμή την ανάδειξη του θέματος απο την εφημερίδα τοπ για το ανασφάλιστο Δημαρχείο κάναμε μια βόλτα και από εκεί. Με έκπληξη είδαμε το  γραφείο του κοινωνικού τομέα, με ορθάνοιχτη την πόρτα,η οποία παραμένει ανοιχτή μέχρι  και σήμερα απο την προηγούμενη Πέμπτη. Το Δημαρχείο έτσι κι αλλιώς είναι μονίμως ανοιχτό.
Μάλλον έχει δίκιο ο κ. Δήμαρχος στην συνεντευξή του στην ΤΟΠ, τελικά όντως είναι ρουσφέτι η αλλαγή της λάμπας, ειδικά στην Πλατεία, αφού προηγείται σαφώς ο εκπολιτισμός μας.
Το 1.700.000 χιλιάδες ευρώ που εισέπραξε ο Δήμος απο τα πανάκριβα  ανταποδοτικά δημοτικά τέλη για αυτό τον λόγο δεν προορίζονται;Αποκομιδή απορριμάτων, συντήρηση ηλεκτροφωτισμού, αποκατάσταση βλαβών δικτύων.Τελικά που κατευθύνονται αυτά τα χρήματα; Αλλά ξέχασα εδώ κάνουμε εκπολιτισμό, με ρουσφέτια όπως η λάμπα θα ασχολούμαστε τώρα;
Χρειάστηκαν 3 δημοσιεύματα, 2 απο εμένα και ένα απο τον κ.Δρόσο Κώστα, για να μπαλωθεί, ΜΙΑ λακούβα στην 25η Μαρτίου. Κάτι δεκάδες απομένουν αλλά είμαι άνθρωπος υπομονετικός.
Φίλιππος Ε.Σερεπίσος














0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money