Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Πρωτοφανές πλιάτσικο στην Πατρών Πύργου-Έκλεψαν καλώδια ηλεκτροφωτισμού, στο σκοτάδι τμήματα του δρόμου


Σ.Αχαγιώτες: Τελικά ποιός τους ανέχεται και τους καλύπτει  όλους αυτούς, αν πάρουμε ως δεδομένο ότι μόλις 2 μάντρες αγοραπωλησίας και επεξεργασίας μετάλλου υπάρχουν στην Δυτική Αχαία, με τον ιδιοκτήτη μάλιστα της μιάς εκ των δύο, να έχει κατά το παρελθόν και άμεση εμπλοκή με παροπλισμένα οχήματα του Δήμου Δυτικής Αχαίας.
Μόνο στο THEBEST.GR: Πρωτοφανές πλιάτσικο στην Πατρών Πύργου-Έκλεψαν καλώδια ηλεκτροφωτισμού, στο σκοτάδι τμήματα του δρόμου  Έκλεψαν το υλικό για να εκμεταλλευτούν μεγάλες ποσότητες χαλκού.
Ξεπέρασαν κάθε όριο οι σπείρες που δρουν ανενόχλητα στην Αχαία, κλέβοντας υλικό για να εκμεταλλευτούν μεγάλες ποσότητες χαλκού.
Στην κυριολεξία βύθισαν στο σκοτάδι πολλά σημεία της Εθνικής οδού Πατρών Πύργου κλέβοντας εκατοντάδες μέτρα καλωδίων και στην κυριολεξία αχρηστεύοντας τα συστήματα ηλεκτρoφωτισμού.
Μάλιστα δεν είναι κανείς σε θέση τούτη την ώρα να υπολογίσει το κόστος της βλάβης που προκάλεσαν, ενώ τα άδεια Ταμεία, λόγω της μεταφοράς  κονδυλίων από τις Υπηρεσίες για την συντήρηση άλλων μεγάλων αξόνων της χώρας, καθιστούν προς το παρόν αδύνατη την αποκατάσταση του συστήματος.
Εκείνο δε που προκαλεί φόβο, είναι οτι οι δράστες (χωρίς προφανώς να το γνωρίζουν, ή να τους ενδιαφέρει) αχρήστευσαν το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού ακόμη και σε πολύ επικίνδυνα σημεία της Πατρών Πύργου, όπως για παράδειγμα στην καρμανιόλα του Γομοστού και των Καραιϊκων, όπου ώς γνωστόν έχουμε θρηνήσει δεκάδες νεκρούς από τροχαία δυστυχήματα.
Τα μέλη των ομάδων που κάνουν "πάρτι" στην Δυτική Αχαία, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thebest.gr, ξήλωσαν τα καλώδια ανοίγοντας τα φρεάτια που βρίσκονται στην βάση των στύλων ηλεκτροφωτισμού, έκοψαν την παροχή με τσιμπίδες και στη συνέχεια αφαίρεσαν τα καλώδια.
πηγή:thebestnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money