Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ


Σ.Αχαγιώτες, ένα ακόμα έργο που δρομολογήθηκε, μελετήθηκε, και εντάχθηκε στο τότε πρόγραμμα Θησέας επί Δημαρχιακής θητείας Γκοτσούλια Διονυσίου, παίρνει τον δρόμο της υλοποίησης. Ευτυχώς για την νέα δημοτική αρχή η οποία μέχρι στιγμής έχει εγκαινιάσει μία βρύση!....
Με προϋπολογισμό 4.220.000 ευρώ παίρνει την οδό της δημοπράτησης το έργο της ανέγερσης νέου διδακτηρίου στην Κάτω Αχαΐα το οποίο θα στεγάσει το 1ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης. Το μεσημέρι της Πέμπτης υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα η διατύπωση σύμφωνης γνώμης επί των σχεδίων των τευχών δημοπράτησης του έργου και επί της διαδικασίας με την οποία θα προκηρυχθεί το έργο.

Το έργο έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και συγχρηματοδοτείται από κοινοτικούς πόρους. Πρόκειται για ένα νέο σύγχρονο διδακτήριο δύο ορόφων και υπογείου. Ο πρώτος όροφος θα έχει εμβαδόν 1.096 τ.μ., ο δεύτερος όροφος 875 τ.μ. και το υπόγειο, επίσης, 875 τ.μ. Το νέο διδακτήριο θα διαθέτει 12 αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια, κοινωνικούς χώρους (βιβλιοθήκη, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων κ.α.), βοηθητικούς χώρους, χώρους άθλησης και χώρους διοίκησης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money