Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

2ο τουρνουά Beach volley σε γνωστό κατάστημα της παραλίας με διοργανωτή τον οργανισμό Τοπικής Ανάπτυξης του Δήμου Δυμαίων


σ.Αχαγιώτες:Το αναφέρουμε σαν τοπική είδηση, αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνουμε για ποιό λόγο , Δημοτικός οργανισμός διοργανώνει τουρνουά σε κατάστημα ενός  ιδιώτη,  ενώ υπάρχουν τρία καταστήματα ιδιωτών  στην παραλία Κάτω Αχαίας. Γιατί αυτή η διάκριση;Θα μπορούσε ο οργανισμός τοπικής ανάπτυξης να στήσει φιλέ και γήπεδο στον χώρο που ανήκει στον Δήμο Δυμαίων στην Αγ,Παρασκευή, ώστε να υπάρξει ισονομία μεταξύ των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην παραλία της Κάτω Αχαίας
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο τουρνουά Beach volley που διοργάνωσε ο Οργανισμός Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιουλίου2012 στο «SAO BEACH BAR» στην παραλία της Κάτω Αχαΐας .
Στο Τουρνουά συμμετείχαν 32 συνολικά ομάδες προερχόμενες τόσο από το Δήμο μας όσο και από την ευρύτερη περιοχή. Η υποστήριξη του κοινού στη διοργάνωση αυτή υπήρξε θερμή καθώς και οι προσπάθειες των αθλητών έτυχαν της θετικότερης αντιμετώπισης των παρευρισκομένων.
Χορηγοί στο τουρνουά υπήρξαν τα καταστήματα « ΟΠΤΙΚΑ ΠΛΕΓΑΣ», « ACHAIA SPORT», « BENISSIMO», η αίθουσα δεξιώσεων « ΕΠΑΥΛΙΣ» , η « ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ» κος Μάκης Σταματόπουλος, το Bistro «ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ» ενώ χορηγός επικοινωνίας ήταν ο ραδιοφωνικός σταθμός « ΔΥΤΙΚΟΣ FM 103,7» τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη τους .
Στον τελικό των ανδρών αγωνίστηκαν και διακρίθηκαν οι ομάδες που αποτελούνταν από τους αθλητές:« ΣΥΡΟ ΓΕΩΡΓΙΟ -ΓΚΑΝΑ ΣΠΥΡΟ» και «ΤΣΑΜΗ ΑΓΓΕΛΟ -ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ».
Νικήτρια αναδείχθηκε η πρώτη ομάδα και την απονομή στους νικητές έκανε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐαςκος Παναγιωτόπουλος Ανδρέας, ενώ η απονομή κυπέλλου στη δεύτερη ομάδα πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων, κ. Μπαχρά Ξενοφώντα.
Στον τελικό των γυναικών νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Σαρλή Δανάης και Αγγελοπούλου Ασπασίας και την απονομή κυπέλλου πραγματοποίησε και πάλι ο Πρόεδρος του Ο.Τ.Α.Δ. κος Μπαχράς Ξενοφώντας.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας, για το Καλοκαίρι του .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money