Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΙΦΟΡΑΙΙΚΩΝ.ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΓΛΕΝΤΙ

Για μιά ακόμα φορά ο πολιτιστικός σύλλογος Νιφοραιίκων εκπλήσσει ευχάριστα τους Δυμαίους.
Ο σύλλογος ο οποίος έχει ήδη καταφέρει να αφήσει το πολιτιστικό του στίγμα στα δρώμενα της περιοχής, αποχαιρετά το καλοκαίρι διοργανώνοντας μια δημοτική και λαική βραδυά στην Παραλία των Νιφοραιίκων.Θυμίζουμε στους αναγνώστες μας ότι ο σύλλογος διοργανώνει μόνος τις εκδηλώσεις του, καλύπτοντας τα έξοδα με την συμβολή των μελών του, χωρίς να επιβαρύνει δημόσια ή Δημοτικά ταμεία.
Επίσης πρέπει να αναφερθεί για μια ακόμα φορά,ότι έχουν προσλάβει φύλακα με δικά τους έξοδα στην παραλία τους, καθαρίζουν τον χώρο και περιποιούνται το χωριό τους με την εθελοντική τους εργασία.
Έπειτα απο την συναυλία του Μαραβέγια που σηματοδότησε την έναρξη του καλοκαιριού, αποχαιρετούμε την καλοκαιρινή περίοδο με γλέντι. Η πρόσκληση και η αφίσα της εκδήλωσης:

Ο πολιτιστικός σύλλογος Νιφορεΐκων, μετά την επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποίησε με τον Κωστή Μαραβέγια, θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την καλοκαιρινή περίοδο, μέσα από μια εκδήλωση δημοτικής και λαϊκής βραδιάς, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Σεπτεμβρίου στις 20.00 μ.μ στην παραλία των Νιφορεΐκων.
Η στήριξη σας είναι η δύναμη μας για να συνεχίσουμε το μεγάλο μας έργο και να αντισταθούμε στους δύσκολους καιρούς στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας.
Η Είσοδος θα είναι ελεύθερη.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money