Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ

Το παράπονο το οποίο σιγά σιγά μεταβάλλεται σε οργή, μας το ανέφερε Αχαγιώτης, ο οποίος κατοικεί στην Σώσου Ταυρομενέως.
Εδώ και τρεις μήνες ο άνθρωπος αυτός επισκέπτεται τον Αντιδήμαρχο, κ. Κανελλόπουλο, ζητώντας αυτό που δικαιούται σαν δημότης. Μ ία λάμπα σε στύλο δημοτικού φωτισμού έξω από το σπίτι του, και σε απόσταση 50 μέτρα απο την πλατεία Παπαγιαννοπούλου.
Ο συγκεκριμένος του οποίου τα στοιχεία είναι στην διαθεσή μας, μας ανέφερε και μια στιχομυθία με τον Αντιδήμαρχο η οποία μας άφησε άναυδους ως προς το ύφος.
Μία λάμπα είναι ας φιλοτιμηθεί κάποιος να την αλλάξει επιτέλους.
Αλλά μιας και αναφέραμε λάμπες, πέρασε όλο σχεδόν το καλοκαίρι και στην παραλιακή οδό της Κάτω Αχαίας οι λάμπες αποκαταστάθηκαν (επιτέλους) και η παραλία καθαρίστηκε αρχές Αυγούστου με αφορμή την συναυλία των Μπλέ.
Τελικά μόνο η βιτρίνα ενδιαφέρει τους αρμόδιους προσπαθώντας να δώσουν την εντύπωση στον επισκέπτη ότι όλα βαίνουν καλώς.
Η καθημερινότητα όμως δεν αντιμετωπίζεται με παρεμβάσεις στιγμιαίες σαν τα χωριά του Ποτέμκιν τα οποία ήταν μόνο προσόψεις για να ξεγελούν τον επισκέπτη ότι προοδεύει η τσαρική ρωσία, αλλά με καθημερινές δράσεις για τα στοιχειώδη, την λάμπα, τα απορρίματα, την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων και πάει λέγοντας
Οι Αχαγιώτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money