Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Ο ληστής περίμενε στην ουρά για να πάρει... προνοιακό επίδομα - Εμπλέκεται σε ληστείες σε Βουπράσιο και Κάτω Αχαϊα


Στη σύλληψη ενός 30χρονου κακοποιού ΡΟΜΑ με το προσωνύμιο «Γαρδέλης», που έχει απασχολήσει τις Αρχές με διάπραξη ληστειών σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας και ειδικά σε Κάτω Αχαΐα και Βουπράσιο, προχώρησε χθες η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου σε συνεργασία με την Ομάδα Ασφαλείας της Α.Δ. Ηλείας. Ο 30χρονος δράστης,όπως γράφει η εφημερίδα "Πατρίδα", εντοπίστηκε χθες το πρωί από τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και της Ομάδας Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας στο κέντρο του Πύργου, ενώ περίμενε για να λάβει προνοιακό επίδομα που διδόταν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας στο κατάστημα του Ταχυδρομείου στην οδό Κοκκίνου στον Πύργο.
Εκεί, οι αστυνομικοί, άμεσα ακινητοποίησαν τον δράστη που αναζητούσαν το τελευταίο διάστημα και τον προσήγαγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας.
Να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος κακοποιός, έχει απασχολήσει ξανά τις Αστυνομικές Αρχές καθώς έχει και στο παρελθόν φυλακιστεί για διάπραξη ληστειών ενώ αυτή τη φορά φέρεται να εμπλέκεται σε δύο ληστείες που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα στην περιοχή Βουπράσιο καθώς και σε αρκετές ληστείες στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήδη τον 30χρονο κακοποιό με το προσωνύμιο «Γαρδέλης» έχουν αναγνωρίσει παθόντες των ληστειών οι οποίοι κλήθηκαν χθες στην Α.Δ. Ηλείας και κατέφθασαν μαζί με τη συνοδεία συνεργείου του Α.Τ. Κάτω Αχαΐας στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου.
Ύστερα από την αναγνώρισή του, ο 30χρονος ΡΟΜΑ κρατείται στο Α.Τ. Κάτω Αχαΐας όπου μεταφέρθηκε χθες το μεσημέρι, ενώ στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, παραμένει το αυτοκίνητο του κακοποιού, με το οποίο ο ίδιος διέπραττε τις ληστείες.
πηγή:thebestnews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money