Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΣΤΑ ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΝΟΗΣΑΝ. ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ!Ι ΙΔΙΩΤΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟ

Το ρεπορτάζ προέρχεται απο την εφημερίδα Κόσμος και δημοσιεύτηκε στο dete.gr

Χ
ρυσή Αυγή... εναντίον τσιγγάνων Κ. Αχαϊας; Κι όμως συνέβη αυτό! Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες του «Κόσμου» μέλος της Χρυσής Αυγής επισκέφθηκε πρόσφατα την Πολεοδομία και κατήγγειλε επωνύμως... αυθαίρετα σπίτια που έχουν τσιγγάνοι στην περιοχή της Κ. Αχαϊας!
Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες όταν μέλος της Χρυσής Αυγής (με αυτή την ιδιότητα εμφανίστηκε) απευθύνθηκε στην Πολεοδομία καταγγέλλοντας συγκεκριμένες πολεοδομικές παραβάσεις στα λεγόμενα «τσιγγάνικα» της Αχαγιάς. Η Πολεοδομία προφανώς δεν ασχολήθηκε αμέσως, ο καιρός περνούσε και τότε ο συγκεκριμένος πολίτης αποφάσισε να λάβει μέτρα... μόνος του! Πλήρωσε Πολιτικό Μηχανικό και του ανέθεσε την καταγραφή των αυθαιρέτων αλλά και την διαδικασία τεκμηρίωσης ότι όντως τα συγκεκριμένα ακίνητα... είναι «προβληματικά»! Μετά από επίπονη και πολυήμερη προσπάθεια, ο Πολιτικός Μηχανικός παρέδωσε στο μέλος της Χρυσής Αυγής ολόκληρο φάκελο με τις καταγεγραμμένες αυθαιρεσίες. Ο αχαιός πολίτης πήγε στην Πολεοδομία και... παρέδωσε τα στοιχεία.
Απαίτησε δε να γίνουν άμεσα όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες και να τηρηθούν τα προβλεπόμενα για την περίπτωση.
Ακόμη και οι υπάλληλοι της Πολεοδομίας που παρέλαβαν τον φάκελο... δεν πίστευαν στα μάτια τους! Η υπόθεση παραμένει σε εξέλιξη, όμως όπως δείχνουν τα πράγματα, σύντομα θα έχουμε... νέες περιπέτειες στα «τσιγγάνικα», λίγες ημέρες μετά την έφοδο των αστυνομικών για το γνωστό «κύκλωμα» με τις εισαγωγές Κινέζικων ειδών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money