Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ....

Επιθεωρητές (5 τον αριθμό) θα έρθουν για έλεγχο, των οικονομικών του Δήμου, με σκοπό να διαπιστώσουν αφενός εάν υπάρχει απόκλιση απο την προαπαιτούμενη πλέον ισοσκέλιση του προυπολογισμού, αφετέρου για το ποιές δαπάνες έχει πραγματοποίησει οΔήμος.
Οι πληροφορίες μας λένε, ότι τρέχουν και δεν φτάνουν στον τομέα Οικονομικών του Δήμου, για να συμμαζέψουν την κατάσταση.
Αλγεινή εντύπωση προκαλεί ότι με αφορμή την διενέργεια του ελέγχου, <<ξαφνικά>> βρέθηκαν χρήματα στο ταμείο, για να πληρωθούν τις χρεωστούμενες εδώ και πολλούς μήνες υπερωρίες των εργαζομένων στα συνεργεία.
Για τους μη γνωρίζοντες οι συγκεκριμένες δαπάνες εμπίπτουν στον χαρακτηρισμό υποχρεωτικές, και καταβάλλονται ανελλιπώς, όπως π.χ. μισθοί, ενοίκια λογαριασμοί..
Αφού λοιπόν έγραφαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους οι κ.κ. αιρετοί νόμους και κανονισμούς, αφήνοντας  επίτηδες,απλήρωτους τους εργαζόμενους, κατευθύνοντας τα χρήματα αλλού.
Χρειάστηκε η έλευση των επιθεωρητών ώστε να γίνει το αυτονόητο.
Μάλιστα ώς ένδειξη της ανικανότητας, και του  πανικού που επικρατεί στην οικονομική διαχείριση,  αντί να καταβληθούν μέσω τραπέζης τα χρήματα των υπερωριών, καταβλήθηκε ο μισθός του μήνα Νοεμβρίου!!!.
Οι Αχαγιώτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money