Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ


Εθελοντική αιμοδοσία οργανώνει η πολυτεκνική οργάνωση Πατρών και Περιχώρων. Σε σχετική ανακοίνωση – κάλεσμα η Διοίκηση της οργάνωσης τονίζει:
Η έλλειψη και η ανεπάρκεια αίματος είναι μια κατάσταση που θέτει σε άμεσο κίνδυνο την ζωή όσων χρειάζονται το αίμα ως θεραπευτικό μέσο.
Το να είναι κανείς  εθελοντής αιμοδότης ασφαλούς αίματος είναι το σημαντικότερο πράγμα ,γιατί αυτή η  μονάδα αίματος θα σώσει τη ζωή περισσότερων από ένα ασθενών .
Σαν μέλη της κοινωνίας είναι ευθύνη μας  να είμαστε εθελοντές αιμοδότες ασφαλούς αίματος.
Δυστυχώς στη χώρα μας υπάρχει αρκετή  έλλειψη  και ανεπάρκεια αίματος και αυτό οφείλεται  στη μη ευαισθητοποίηση των ανθρώπων εκείνων που μπορούν με ένα τελείως ανώδυνο τρόπο,να προσφέρουν  το πολυτιμότερο θεραπευτικό μέσο το αίμα.
Στα πλαίσια των κοινωνικών δραστηριοτήτων της , η Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών και Περιχώρων  σε συνεργασία  με  το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών <ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ> διοργανώνει για δεύτερη φορά ,  την  προσεχή  Τρίτη και Τετάρτη  9 και 10 Οκτωβρίου 2012 αντίστοιχα, το πρωί από  ώρα 9π.μ. έως 13.00 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου ( Σαχτούρη 34) εθελοντική αιμοδοσία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money