Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Κάτω Αχαϊα: 31χρονος πουλούσε χασίς στα στέκια της Πάτρας


Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας άνδρας, ηλικίας 31 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη)
Ειδικότερα, περιήλθε σε γνώση των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, πληροφορία, σύμφωνα με την οποία ο 31χρονος κατείχε και πουλούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της πόλης των  Πατρών.
Για τη σύλληψη του δράστη οργανώθηκε χθες συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, κατά την οποία συνελήφθη ο 31χρονος, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια νάιλον συσκευασία καπνού που περιείχε κάνναβη βάρους 1,6 γραμμαρίων  και δύο κινητά τηλέφωνα.
Σε έρευνα που ακολούθησε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 31χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους  1.622,3 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών.
  πηγη: patrastimes

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money