Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Λάππα Αχαΐας: Τον κυνηγούσε από μαγαζί σε μαγαζί με καραμπίνα!!!


Σε Φαρ Ουέστ παραλίγο να μετατραπεί η περιοχή Λάππα στην Κάτω Αχαΐα. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Ρεπόρτερ» όλα ξεκίνησαν την Κυριακή το βράδυ σε καφενείο της περιοχής.  Ένας άνδρας για άγνωστο λόγο μπαίνει σε καφετέρια και ορμά μπροστά στα μάτια των θαμώνων του καταστήματος σε έναν 55χρονο. Όλα διήρκησαν λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Ο άγνωστος χτυπά με γροθιές το θύμα και τον σωριάζει στο έδαφος. Αμέσως εξαφανίζεται. Οι υπόλοιποι προσπαθούν να δουν αν είναι καλά ο 55χρονος, ενώ ο δράστης έχει αποχωρήσει από το σημείο. Η δράση του όμως δεν σταμάτησε εκεί. Επέστρεψε σε άλλο κοντινό κατάστημα όπου βρισκόταν το θύμα –προφανώς τον παρακολουθούσε διακριτικά- κρατώντας στα χέρια μια μονόκαννη επαναληπτική καραμπίνα και την στρέφει προς το μέρος του. Το αίμα όλων των παρευρισκόμενων παγώνει. Ο νους τους πάει στο κακό και σκέφτονται ότι είναι θέμα χρόνου να τραβήξει την σκανδάλη. Λίγα μέτρα πιο πέρα όμως ένας 22χρονος παίρνει την απόφαση να ορμήσει στον δράστη. Αυτός τον παίρνει χαμπάρι και στρέφει προς την κατεύθυνση του νεαρού το όπλο. Τον απειλεί και μετά από λίγα δευτερόλεπτα πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό. Χάνει για λίγο την ισορροπία του με αποτέλεσμα οι πελάτες του καταστήματος να πέσουν πάνω του για να τον αφοπλίσουν. Τα κατάφεραν αφού του άρπαξαν την καραμπίνα από τα χέρια ωστόσο αυτός βρήκε την ευκαιρία να τραπεί σε φυγή επιβιβαζόμενος στην συνέχεια στο αυτοκίνητό του. 
 Τόσο ο 55χρονος όσο και ο 22χρονος δεν τραυματίστηκαν από θαύμα καθώς ο δράστης ήταν αποφασισμένος να τους κάνει κακό. Στην περιοχή σημάνει συναγερμός και στο σημείο καταφθάνει ισχυρή αστυνομική δύναμη. Τα θύματα αλλά και οι θαμώνες των δυο καταστημάτων δίνουν στις αρχές τα χαρακτηριστικά του δράστη ο οποίος ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί και να συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου. 
 Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ρεπόρτερ» πίσω από το αιματηρό αυτό επεισόδιο κρύβονται προσωπικές διαφορές μεταξύ των εμπλεκομένων ενώ πιθανότατα συνδέονται με συγγενική σχέση. Η κοινωνία στην περιοχή του Λάππα είναι ανάστατη καθώς υπάρχει ο κίνδυνος δημιουργίας βεντέτας ανάμεσα στις δύο πλευρές.
πηγή:ACHAIA NEWS    

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money