Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ:ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ



ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΜΠΟΜΠΟΛΑ
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Ο Βουλευτής Αχαίας και τέως Υφυπουργός Εργασίας , Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Ν. Νικολόπουλο απέστειλε μέσω δικαστικού επιμελητή Αθηνών, εξώδικο στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει : «Την 15-07-2012 η εφημερίδα σας ‘’ΕΘΝΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ’’ δημοσίευσε ψευδές και συκοφαντικό για το πρόσωπο μου άρθρο, με φερόμενο ως συντάκτη αυτού τον Α. Πατρινό, για το οποίο έχω υποβάλλει έγκληση. Επειδή έχω έννομο συμφέρον σας καλώ και οχλώ να μου γνωστοποιήσετε τα πλήρη στοιχεία του εν λόγω συντάκτη, προκειμένου να τα διαβιβάσω στις αρμόδιες αρχές».
Ακολούθως, ο Βουλευτής Αχαΐας Ν. Νικολόπουλος δήλωσε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ:
«Σήμερα, δικαστικός επιμελητής επέδωσε προς το «ΕΘΝΟΣ ΑΕ» την εξώδικη δήλωση πρόσκληση και με πραγματικό ενδιαφέρον περιμένω να κατονομαστεί ο φερόμενος ως συντάκτης, με τα στοιχεία Α. Πατρινός, του συκοφαντικού και δυσφημιστικού δημοσιεύματος, που «ανακατασκευάστηκε» με υλικά λάσπης, αμέσως μετά την παραίτηση μου από την κυβέρνηση».
Ο Νίκος Νικολόπουλος επέμεινε πως δεν μπορεί να «χωρέσει» το μυαλό του την πιθανότητα να μην υπάρχει καν τέτοιο πρόσωπο. Όσον αφορά δε, τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο ο τ. Υφυπουργός δήλωσε:
«Από όσο γνωρίζω οι παρεμβάσεις του κ. Μπόμπολα δεν γίνονται σε αυτά τα πεδία.  Γνωρίζω επίσης ότι οι αποφάσεις στην ΝΔ δεν τις παίρνει ο κ. Μπόμπολας. Δεν πιστεύω λοιπόν την βασιμότητα αυτών των πληροφοριών. Όσοι έτσι σκέφτονται και ενεργούν, δεν γνωρίζουν τον Πρόεδρο μας Αν. Σαμαρά και με τέτοιες διαρροές ασφαλώς δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες, αντιθέτως θα έλεγα πως αυτογελοιοποιούνται».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money