Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΙΣΣΟ


Δύο απρόσμενοι επισκέπτες έκαναν την εμφανισή τους στην παραλία του Κάτω Αλισσού   Ζευγάρι δελφινιών κέντρισε την προσοχή των λουομένων
Ζευγάρι δελφινιών έκανε την εμφάνισή του στον Πατραϊκό και συγκεκριμένα στην παραλία Αλισσού, σύμφωνα με μαρτυρίες λουομένων. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις, όπου ζώα θαλάσσης, που χρήζουν ιδιαίτερη προστασίας, γιατί απειλείται το είδος τους, να κάνουν βόλτα στα νερά του Πατραϊκού. Για τον όποιο θεατή είναι μια ωραία έκπληξη, αλλά για τα συγκεκριμένα ζώα είναι μια ταλαιπωρία, καθώς «βγαίνουν από τα νερά» τους, αποπροσανατολίζονται και συνήθως ακολουθούν τα καράβια της γραμμής Πάτρα – Ιταλία.
Μάλιστα, την προηγούμενη Κυριακή, σύμφωνα πάντα με μαρτυρία λουομένων, μια όμορφη φώκια πέρασε από θάλασσα της Δυτικής Αχαΐας, ενθουσίασε τους λουόμενους, όπου με ευαισθησία ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο, χωρίς όμως να δουν αν, αυτό επενέβη άμεσα.
Οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες οφείλουν σε τέτοιες περιπτώσεις να ειδοποιούν το Λιμεναρχείο, προκειμένου να προστατευτούν τέτοια είδη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money