Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Συγκλονισμένη ακόμη η Δυτ. Αχαία από τη ληστεία στα Καρέικα. Οι ληστές επιδίωξαν και απαγωγή;

Συγκλονίζει ακόμη και σήμερα τη Δυτική Αχαία, η θρασύτατη και εξαιρετικά επικίνδυνη επίθεση ληστών σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού.

Οι δράστες τους έδεσαν και τους λήστεψαν μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή των Καρεϊκων, για να τους αποσπάσουν χρηματικό ποσό, για το οποίο όμως φαίνεται ήσαν πολύ καλά ενημερωμένοι οτι υπήρχε στο σπίτι.
Από αυτό και μόνο συμπεραίνεται οτι κάθε άλλο παρά περαστικοί ήσαν οι ληστές, όπως μέχρι πρότινος είχε διαρρεύσει ως εκτίμηση από τις Αστυνομικές Αρχές.
Ωστόσο μία ακόμη πληφορορία που ερευνάται σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr είναι η φερόμενη ως πρόθεση των δραστών να αρπάξουν μέλος της οικογένειας των θυμάτων με μικρή ηλικία, προκειμένου στη συνέχεια να ζητήσουν λύτρα για να το επιστρέψουν.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν οτι τη βραδιά της ληστείας οι δύο άγνωστοι που εισήλθαν στο σπίτι, ζήτησαν να μάθουν από τα θύματα πού βρίσκεται το συγκεκριμένο μέλος της οικογένειας, αλλά ευτυχώς αυτό δεν βρισκόταν στο σπίτι.
Ηπληροφορία που κυκλοφόρησε αστραπιαία στην ευρύτερη περιοχή, έχει προκαλέσει ανησυχία και υποψιάζει ακόμη περισσότερο τους πολίτες της Δυτικής Αχαίας που ζητούν εδώ και τώρα ενίσχυση της αστυνόμευσης
πηγή: pelop.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money