Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Δήμος Δυμαίων: Εμείς αποκαταστήσαμε την ύδρευση και όχι η "Χρυσή Αυγή"

Σε απάντηση αναρτήσεων που ήθελαν την αποκατάσταση της υδροδότησης στις Κ. Βελιτσές σε ενέργειες μελών της Χρυσής αυγής, ο αντιδήμαρος Δυτικής Αχαίας Κανέλλος Κανελλόπουλος απάντησε τα εξής:

¨
Στην περιοχή της Τ.Κ. Βελιτσών του Δήμου Δυτικής Αχαΐας καθώς και στη ευρύτερη περιοχή αυτής (Μιχόϊ) υπάρχει μεγάλο πρόβλημα , από την παρουσία αλάτων του ασβεστίου και όχι μόνο , στο νερό των γεωτρήσεων που υδρεύουν τα διαμερίσματα.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την εναπόθεση στρώματος αλάτων εντός των αγωγών που με την πάροδο του χρόνου προκαλούν πλήρη απόφραξη.
Το ίδιο πρόβλημα στις Κάτω Βελιτσών εντοπίζετε κυρίως στον αγωγό προσαγωγής του νερού στο χωριό από την δεξαμενή και για μήκος περίπου 500m.
Οι ενέργειες που κάναμε με τα συνεργεία του Δήμου για την απόφραξη του αγωγού και για 2-3 ημέρες , με τομές και αποφρακτικά είχαν περιορισμένο αποτέλεσμα και μικρή βελτίωση του παρεχόμενου νερού η οποία δεν κάλυπτε τις ανάγκες του χωριού .
Ύστερα από αυτό , τοποθετήσαμε άμεσα αγωγό P.E. Φ90 10ατμ., εξωτερικά και παρακάμψαμε το σημείο της μεγάλης απόφραξης για μήκος 200μ . Το αποτέλεσμα ήταν αρκούντος ικανοποιητικό.
Επειδή το πρόβλημα θέλουμε να λυθεί οριστικά και ριζικά θα τοποθετηθούν και τα επιπλέον 300μ. αγωγού , προκειμένου να αντικατασταθούν τα υπόλοιπα μέτρα και παράλληλα να υπογειοποιηθούν.
Αυτά θα γίνουν στο άμεσο προσεχές διάστημα.
Όλες τις παραπάνω ενέργειες της έκανε η υπηρεσία ύδρευσης του Δήμου Δυμαίων ως όφειλε , και είναι αποκυήματα της φαντασίας κάποιων ότι επιλήφθηκε άκουσον - άκουσον η «Χρυσή Αυγή» .
Επειδή το δόγμα του Γκέμπελς «Πέσε - πέσε στο τέλος κάτι θα μείνει» ισχύει , θέλουμε να δηλώσουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι: Η αποκατάσταση της υδροδοτήσης των Κάτω Βελιτσών , έγινε αποκλειστικά από ενέργειες των συνεργείων του Δήμου και θα ολοκληρωθεί στο άμεσο προσεχές διάστημα .
Τα σενάρια για κομάντος της «Χρυσής Αυγής» , προκαλούν μόνο θυμηδία και βεβαίως τα επιστρέφουμε στους εμπνευστές τους .
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
Κανελλόπουλος Κανέλλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money