Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

6 υποψήφιοι για τη διαχείριση απορριμμάτων στην Αιτωλοακαρνανία

σ Αχαγιώτες: Η Αιτωλοακαρνανία ξεκίνησε τελευταία απο τους 3 νομούς της περιφέρειας, για τα απορρίματα, και ήδη περνά στην υλοποίηση.Στην Αχαία ακόμα αναμένουμε 
Υποβλήθηκαν την Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012, οι Φάκελοι Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Α' Φάση του Δημόσιου Διεθνούς Διαγωνισμού για την επιλογή του Ιδιωτικού Φορέα Σύμπραξης που θα αναλάβει το Έργο: "Υλοποίηση Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Αστικών Αποβλήτων Νομού Αιτωλοακαρνανίας με ΣΔΙΤ", όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. 

Οι ακόλουθοι υποψήφιοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον: 
1. ΚΛΕΑΡΧΟΣ Γ. ΡΟΥΤΣΗΣ - ΕΡΕΤΒΟ 
2. ARCHIRODON GROUP - INTRAKAT- ENVITEC 
3. ΤΟΞΟΤΗΣ 
4. Τέρνα Ενεργειακή 
5. ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ - ΗΛΕΚΤΩΡ 
6. ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 

Ο ιδιωτικός φορέας σύμπραξης θα επιλεγεί για σύμπραξη διάρκειας είκοσι επτά (27) ετών και θα αναλάβει την μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή, συντήρηση και λειτουργία των υποδομών της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Αστικών Αποβλήτων Νομού Αιτωλοακαρνανίας, δυναμικότητας περίπου 110.000 τόνων. Η χρηματοδότηση του Έργου θα πραγματοποιηθεί με ιδιωτικά κεφάλαια και κοινοτικούς πόρους. 
Πρόκειται για το πέμπτο έργο ΣΔΙΤ διαχείρισης απορριμμάτων που προωθείται, αποτελώντας ένα ακόμα βήμα προς την επίτευξη της αειφορίας στη διαχείριση αποβλήτων συνολικά στην Ελλάδα. 
Τα έργα ΣΔΙΤ εισαγάγουν μια διαφορετική φιλοσοφία και αντίληψη στην υλοποίηση υποδομών διαχείρισης στερεών αποβλήτων, βασισμένη στο συστηματικό έλεγχο και παρακολούθηση των επιθυμητών αποτελεσμάτων από τη διαχείριση των απορριμμάτων σε όλη τη διάρκεια ζωής του έργου και σύνδεση της αμοιβής του αναδόχου με την επίτευξη μετρήσιμων στόχων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money