Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΜΕ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ



 
Πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά καλό κλίμα η συνάντηση με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης, Νότη Μηταράκη, των  τοπικών φορέων  της Αχαΐας για το ζήτημα του αυτοκινητοδρομίου, οι οποίοι καιρό τώρα αναμένουν την κύρωση από την Βουλή του επενδυτικού σχεδίου για την πίστα αγώνων στην Χαλανδρίτσα.


Για το ζήτημα είχε χθες προηγηθεί  επικοινωνία του κ. Μηταράκη με τον Αχαιό Βουλευτή, Νίκο Νικολόπουλο από τον οποίο ζήτησε πληροφορίες και λεπτομέρειες για το σχέδιο.
Ο  κ.Νίκος Νικολόπουλος μετά την σημερινή νέα τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ.Νότη Μηταράκη είπε:
«Εξέφρασα την ικανοποίησή μου στον φίλο Υπουργό για την άμεση θετική και αποτελεσματική αντίδρασή του. Άλλωστε δεν ζητά το ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ  ΠΑΤΡΑΣ κάτι παράλογο… είναι το μοναδικό ώριμο  «πρότζεκτ»  που υπάρχει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα και το μόνο, που διασφαλίζει στην χώρα την δημιουργία μίας μόνιμης πίστας που μπορεί να προσδώσει πολλαπλά οφέλη και στην περιοχή αλλά και ευρύτερα στην χώρα.
Δυστυχώς για να γίνει μια επένδυση ακόμη και αυτή του Αυτοκινητοδρομίου που θα φέρει την ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή πρέπει να πιέζεις και να παρακαλάς, και για τούτο χάρηκα που ο Νότης Μηταράκης έκανε το αυτονόητο.
Ο κ.Νίκος Νικολόπουλος ακόμα τόνισε:
«Σε μια απούσα πολιτεία από τα αναπτυξιακά ζητήματα ιδιαίτερα της περιφέρειας, με μια διαρκή και σκληρή φοροεισπρακτική πολιτική που οδηγεί συνεχώς και σε μεγαλύτερα αδιέξοδα, κάθε προσπάθεια που γίνεται, ειδικά στην περιφέρεια, έχει σημαντικό παρεμβατικό ρόλο. Για τούτο τέτοιες σοβαρές πρωτοβουλίες –τόνισα στον συνάδελφό μου και φίλο μου- πρέπει να έχουν και συνέχεια.  
Στο μίγμα της πολιτικής που έχει εγκαταλειφθεί σαν πολιτική, πρωτεύοντα ρόλο έχουν οι επενδύσεις μικρές και μεγάλες που μέσα σε πλαίσια είναι ευπρόσδεκτες. Και αυτός είναι ο δρόμος που δείχνει η κοινωνία. Πρέπει επιτέλους η κυβέρνηση να το κατανοήσει αυτό και με πράξεις. Περιμένω την επόμενη εβδομάδα την νομοθετική ρύθμιση να κατατεθεί προς ψήφιση όπως μου υπεσχέθη.» 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money