Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ...ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ


Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων και το Δήμο Δυτικής Αχαΐας συνδιοργανώνουν τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο Αχαΐας (αγώνας 21.100 m) και καλούν δρομείς απ' ολόκληρη την Ελλάδα, στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας το Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012.
Η αξία της κίνησης και της άσκησης που καλλιεργεί το πνεύμα αγωνιστικότητας και δράσης είναι η απάντησή μας στο κάλεσμα των καιρών. Η κινητοποίησή μας μέσα από δημιουργικές δράσεις είναι μοναδική θωράκιση απέναντι σε οποιαδήποτε κοινωνική απειλή.
Με αυτές τις αξίες, καλούμε τους αθλητές που πρόκειται να αγωνιστούν, να προσφέρουν τρόφιμα ως αντίτιμο συμμετοχής τους στη διοργάνωση, όπως και τους φίλους και θεατές που το επιθυμούν, ώστε να ενισχύσουν την προσπάθεια της Τράπεζας Τροφίμων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 16:30 μπροστά από την είσοδο του ξενοδοχείου «Verde al Mare» στο δάσος της Στροφυλιάς στην περιοχή «Καλόγρια» του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Η πορεία του αγώνα διέρχεται από τον μοναδικό υδροβιότοπο της λιμνοθάλασσας της «Καλόγριας» με κατεύθυνση τον Άραξο, εν συνεχεία την Παλαιά Εθνική Οδό και κατευθύνεται μέσω των κοινοτήτων Λακκόπετρας και Καλαμακίου στην Κάτω Αχαΐα, όπου μέσω των οδών Αράξου, Παλαιών Πατρών Γερμανού, 28ης Οκτωβρίου, Φλέμινγκ, Αθηνάς και 25ης Μαρτίου ο Ημιμαραθώνιος Αχαΐας 2012 τερματίζει στην Πλατεία Δημοκρατίας.
Η Τράπεζα Τροφίμων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας θα παραλαμβάνει το αντίτιμο συμμετοχής των αθλητών σε είδος (είτε ατομικό, είτε ομαδικό) στο σημείο εκκίνησης από τις 15:00΄(Ξενοδοχείο Verde al Mare), αλλά και όσων φίλων επιθυμούν να ενισχύσουν την προσπάθεια, και στο σημείο τερματισμού από τις 16:00΄ (Πλατεία Δημοκρατίας, Κάτω Αχαΐα) μέχρι τη λήξη του αγώνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money