Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Αναγνώστης: Απαράδεκτος ο Δήμος Δυμαίων - Κίνδυνος Πυρκαγιάς


Αναγνώστης: Απαράδεκτος ο Δήμος Δυμαίων - Κίνδυνος Πυρκαγιάς

Πριν πέντε χρόνια ο δήμαρχος Δυμαίων κ.Ανδρέας Παναγιωτόπουλος αγόρασε ένα οικόπεδο στο Δ.Δ.Φράγκα για την κατασκευή ενος γηπέδου 5Χ5.Ο κ.δήμαρχος ...
έριξε μπάζα για να φέρει ευθεία το οικόπεδο στο οποίο η κατασκευή του γηπέδου δεν έγινε λόγω έλλειψης χρημάτων όπως είχε δηλώσει ο ίδιος.Αυτό ειχε ως αποτέλεσμα ο κ.δήμαρχος μα μην στρώσει τα μπάζα τα οποία είναι στοίβα και να υπάρχουν διάφορα τροκτικά.

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες εχουν φυτρώσει πολλά χορτάρια με κίνδυνο να ξεσπάσει φώτια αφού το χωράφι αυτό βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή στο χωριό Φράγκα και δίπλα στον δρόμο Καραίκων - Ριόλου στο οποίο υπάρχει και κίνηση.Παρόλο που οι κάτοικοι του χωριού έχουν κάνει τα παράπονά τους στο τοπικό τους πρόεδρο κ.Γρηγόριο Ριχάνη και στον αντιδήμαρχο κ.Καννέλλο Καννελόπουλο η δημοτική αρχή αδιαφορεί.

Οι παρακάτω εικόνες δηλώνουν σε όσα αναφέρθηκα και ο δήμαρχος θα πρέπει να καθαρίσει το οικόπεδο διότι βρισκόμαστε στη θερινή περίοδο και θα πρέπει να αποφευχθούν τα χειρότερα όπως η πυρκαγιά.






Αναγνώστης 
Α.Π
You migh

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money