Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΧΑΓΙΑΣ 82 ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΤΡΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ


Απέναντι στην οικονομική αλλά περισσότερο στην κοινωνική κρίση ο Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ και η ΑΧΑΓΙΑ 82 κάνουν ένα πολύ μεγάλο βήμα με σκοπό την πρόοδο του γυναικείου μπάσκετ στον νομό και κατ' επέκταση στην περιοχή της νοτιοδυτικής Ελλάδας.

Συνεργαζόμαστε σε όλο το φάσμα των αγωνιστικών τμημάτων του γυναικείου μπάσκετ έτσι ώστε και πιο ανταγωνιστικά να είναι τα τμήματα έναντι των άλλων περιοχών της Ελλάδας αλλά και για να δημιουργηθεί μια μεγάλη κυψέλη ντόπιων αθλητριών που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ζωής τους μέσω του υψηλού επιπέδου υγιούς ανταγωνισμού, παράλληλα θα αποτελέσουν την ζωντανή διαφήμιση του αθλήματος προς τα μικρά κορίτσια που θα θελήσουν να ακολουθήσουν το παράδειγμα.

Εγγύηση σε αυτή την προσπάθεια αποτελεί ο Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (κορυφαίος σύλλογος της Νοτιοδυτικής Ελλάδας τα τελευταία 30 χρόνια στους άντρες) με υποδομές και ακαδημίες ζηλευτές ακόμα και από μεγάλες ομάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και η ΑΧΑΓΙΑ 82 κορυφαία ομάδα την τελευταία 7ετία στις γυναικείες υποδομές της Πελοποννήσου με 6 πρωταθλήματα κορασίδων, 6 πρωταθλήματα νεανίδων και συμμετοχές σε 11 πανεπαρχιακά και 3 πανελλήνια πρωταθλήματα.

Διάθεση, μεράκι, αγάπη για το γυναικείο μπάσκετ αλλά και πεποίθηση ότι και οι υπόλοιποι παράγοντες της πόλης, από ομάδες μέχρι και γονείς θα στηρίξουν την ελπιδοφόρα και πρωτοπόρα προσπάθεια, έκαναν και τις δύο πλευρές να παρακάμψουν όσες εύλογες δυσκολίες προέκυψαν και να πορευτούν μαζί προς την οργάνωση και ανάπτυξη εκ νέου του γυναικείου μπάσκετ.

Παράλληλα με την έναρξη αυτής της προσπάθειας καλούμε τις πρωτοετείς φοιτήτριες και σπουδάστριες που αγωνίζονταν στα τοπικά τους σωματεία σε άλλες πόλεις και ενδιαφέρονται να γίνουν μέρος αυτής της προσπάθειας να επικοινωνήσουν μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα: Δελάρτας Μιχάλης: 6932051734 και Γκοτσοπούλου Ράνια: 6946461212

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money