Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόβλημα με τις επιδοτήσεις για χιλιάδες αγρότες της Αχαίας. Απο τις χιλιάδες αιτήσεις προωθήθηκαν μόνο οι 700 σε ημετέρους.Καταγγελίες απο στελέχη της Ένωσης Συνεταιρισμών Πάτρας


Πρόβλημα για χιλιάδες αγρότες στην περιοχή
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες περισσότεροι από 13.000 αγρότες της περιοχής τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχουν μια οδυνηρή έκπληξη.
Κατά ένα περίεργο τρόπο οι αιτήσεις τους για τη λήψη επιδότησης που θα έπαιρναν από το ΚΕΠΕ ποτέ δεν εστάλησαν, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη πλέον η αποστολή των δικαιολογητικών και η έγκριση της πληρωμής τους.
Στελέχη της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών της Πάτρας σε κλειστό κύκλο κάνουν λόγο ακόμα και για δολιοφθορά, καθώς από τα 13.000 δικαιολογητικά στην Αθήνα προωθήθηκαν μόνο οι αιτήσεις 700 αγροτών, οι οποίοι μάλιστα εκτιμάται πως ανήκουν σε συγκεκριμένο παραταξιακό μπλοκ.
Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες καθώς μόλις γίνουν γνωστά τα άσχημα νέα, χιλιάδες αγρότες μέλη της Ένωσης αναμένεται να αντιδράσουν και δεν αποκλείεται να έχουμε καταστάσεις που δεν θα μπορούν να ελεγχθούν  
Πηγη: εφημερίδα "Κόσμος"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money