Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Κάτω Αχαΐα: Ελεύθεροι και οι 29 συλληφθέντες!

Πλήρης ανατροπή στην υπόθεση λαθρεμπορίας στην Κάτω Αχαΐα. Αργά το μεσημέρι αφέθησαν ελεύθεροι με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα και οι 29 κατηγορούμενοι, παρά τις βαριές κατηγορίες.

Οπως τονίζει στο pelop.gr o συνήγορός τους Αλέξης Κούγιας, δεν υπήρξαν ικανά στοιχεία στη δικογραφία που να επιβεβαιώνουν την εμπλοκή των πελατών του στην υπόθεση!
Μάλιστα κάνει λόγο για πλημμέλειες από πλευράς Αστυνομίας, που για λόγους εντυπώσεων οργάνωσε την επιχείρηση και προέβη στη σύλληψη των 29 ατόμων.
"Δεν έχει ξεκαθαριστεί ο ρόλος του κάθε κατηγορουμένου και το αδίκημα που έχει τελέσει" σημειώνει ο κ. Κούγιας.
Με ανακοίνωσή του το δικηγορικό γραφείο του κ. Κούγια αναφέρει:



"Ελεύθεροι έμειναν και οι 29 κατηγορούμενοι της υπόθεσης, την οποία υπερασπίστηκε το δικηγορικό μας γραφείο και την οποία οι διωκτικές αρχές (Υπηρεσία Οικονομικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής) παρουσίαζαν ως ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΚΛΩΜΑ, το οποίο διέπραττε απάτες κατά κινέζικων εταιρειών, τραπεζών και τελωνίων.
Σύμφωνα με την κρίση της 4ης Ειδικής Ανακρίτριας, κας Μιτζέλου και του Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών κ. Ζημιανίτη, η δικογραφία που δημιούργησε η Ασφάλεια Αττικής και η διενεργηθείσα προανάκριση είναι ατελείς και πρέπει να γίνουν συμπληρωματικές ανακριτικές πράξεις, ώστε να αποσαφηνιστεί αν και ποια ποινικά αδικήματα διεπράχθησαν και από ποιους κατηγορούμενους".
pelop.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money