Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Αχαϊκή: Απάντηση Καρβουνιάρη σε Τσάμη "Δεν μπορεί να σπιλώνει προσωπικότητες ανθρώπων που χρόνια τώρα έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους"

Aπάντηση, σε όσα δήλωσε ο Γ. Τσάμης, σχετικά με κακοδιαχείρηση στην Αχαϊκή, έδωσε ο αντιπροέδρος των "καναρινιών", Βασίλης Καρβουνιάρης. Συγκεριμένα, ανέφερε: «Στεναχωριέμαι ειλικρινά για τις ατυχείς και αναληθείς δηλώσεις του μέλους του Δ.Σ., αντιπροέδρου, φίλου και συνεργάτη Γρηγόρη Τσάμη.

Ο κ. Τσάμης δεν μπορεί να σπιλώνει προσωπικότητες ανθρώπων που χρόνια τώρα έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους, σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο.

Ο φίλος και συνεργάτης με στεναχωρεί, γιατί δεν έχει καταλάβει την αξία και την δυναμική του Αθλητικού Σωματείου «Αχαϊκή», που είχε την τιμή να υπηρετήσει έναν χρόνο. Δεν είναι δυνατόν να ισχύουν αυτά που δήλωσε ο κ. Τσάμης σε ομάδα Δ’ Εθνικής.

Όλοι ξέρουμε ότι όλα τα σωματεία για να κατέβουν να αγωνιστούν «ματώνουν» οικονομικά πολλοί παράγοντες, από τον πρόεδρο μέχρι και το τελευταίο διοικητικό μέλος και τα έξοδά τους είναι δεκαπλάσια από τα έσοδα.

Δεν είναι δυνατόν πριν 15 μέρες, ο φίλος και συνεργάτης στην Γ.Σ. που έγινε και εγκρίθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός, να μην τοποθετηθεί στην παρούσα στιγμή, σε όποιες ενστάσεις είχε.

Αν ο κύριος αυτός έχει κάνει κακοδιαχείριση προσωπικών δεδομένων είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και υπεύθυνοι των πράξεών μας.

Επειδή τον σέβομαι σαν επιχειρηματία, οικογενειάρχη και συνεργάτη θα ήθελα να αποκαταστήσει την τάξη πραγμάτων, για να μην ακολουθήσουν μεμονωμένες ή συλλογικές ενέργειες του Δ.Σ.».
πηγή:bestnews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money