Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Ε[ΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ Κ.ΑΛΙΣΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ


Φυσαλίδες που έβγαλε η θάλασσα στο Καλαμάκι Κάτω Αλισσού ανησύχησαν τους λουόμενους  Καταγγελίες και για την καθαριότητα στην περιοχή

Φυσαλίδες που έβγαλε η θάλασσα στο Καλαμάκι Κάτω Αλισσού ανησύχησαν τους λουόμενους

Από αναγνώστες του thebest.gr, τα στοιχεία των οποίων είναι στη διάθεση του portal, λάβαμε emails όπου γίνεται εκτενής αναφορά σε φυσαλίδες που έβγαλε η θάλασσα στο Καλαμάκι του Κάτω Αλισσού. Επίσης καταγγέλλονται μια σειρά ζητημάτων που σχετίζονται με την καθαριότητα στην ευρύτερη περιοχή.
Τα όσα επισημαίνουν οι συμπολίτες έχουν ως εξής: "Κατά διαστήματα και περί της 10.30 ώρας περίπου της Κυριακής και άλλες ημέρες, η θάλασσα έβγαλε από μέσα προς τα έξω ένα μικρό στρώμα από φυσαλίδες στην παράλια Καλαμάκι του Κάτω Αλισσού αλλά και στο παρελθόν. Ζητάμε την άμεση κινητοποίηση των αρχών σε σοβαρό και ευαίσθητο θέμα που έχει να κάνει με την δημόσια υγεία των παιδιών μας όπως άμεσα ληφθούν δείγματα από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Τέλος το ελαιοτριβείο το παλιό του Αλισσου έχει μετατραπεί σε μια μικρή χωματερή. Ο δήμος δυτικής Αχαΐας έχει θέσει την καθαριότητα σε δεύτερη υπόθεση. τους απαντούμε ότι κανένας δεν παίζει με την δημόσια υγεία των πολιτών σε αυτές τις περιόδους αφού μια με δυο το πολύ τρεις μαζεύουν σκουπίδια σε όλο το ΔΔ ΑΛΙΣΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΛΙΣΣΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑ."
"Μυρίζουν οι κάδοι απορριμμάτων που είναι ανοιχτοί χωρίς σκέπαστρο που μπαινοβγαίνουν γάτες ποντίκια και λόγω των υψηλών θερμοκρασιών δεν μαζεύουν τα σκουπίδια σε καθημερινή βάση στα Δ Δ ΑΛΙΣΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΛΙΣΣΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΕΩΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΛΙΣΣΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΛΙΣΣΟ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ ΛΑΜΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΛΙΣΣΟΥ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΩ ΑΛΙΣΣΟΥ [ΚΑΛΑΜΑΚΙ] ΜΕ ΚΑΛΑΘΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ."
Πηγη: thebestnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money