Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Απόπειρα ανθρωποκτονίας στα Καμίνια! Πυροβόλησε με καραμπίνα νεαρούς που έπαιζαν. Αναζητείται ο δράστης.


Σοκ στα Καμίνια Αχαΐας από την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο φίλων! Κάτοικος της περιοχής βγήκε από το σπίτι του και πυροβόλησε τρία νέα παιδιά επειδή έπαιζαν στην πλατεία της περιοχής και τον…ενοχλούσαν! Το πρωτοφανές περιστατικό έχει προκαλέσει την κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών για τη σύλληψη του δράστη.
Θύματα ο γιος του γιατρού Βαγγέλη Κωνσταντινόπουλου, Βασίλης, καθώς και ο φίλος του Απόλλωνας Ρίζος, που τραυματίστηκε από τα σκάγια στον αγκώνα.
Οι νεαροί το μεσημέρι της Παρασκευής έπαιζαν «μπουγέλα» και γιαουρτοπόλεμο στην πλατεία των Καμινίων. Οι κινήσεις τους ωστόσο φαίνεται ότι ενόχλησαν τον κάτοικο της περιοχής, γνωστό για την οξύθημη συμπεριφορά του. Το σπίτι του βρίσκεται σε απόσταση 200 με΄τρων από την πλατεία και τότε πήρε μια καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί προς τους νεαρούς. Εκείνοι στη θέα του όπλου κατάφεραν να επιβιβαστούν σε ΙΧ όμως από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ο ένας από τους νεαρούς στο χέρι ενώ υπέστη φθορές και το αυτοκίνητο. Οι νεαροί έσπευσαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας για να υποβάλλουν μήνυση.
pelop.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money