Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΑΣΕΠ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ




Τα ονόματα των 35.000 ατόμων που «παίρνουν σειρά» για πρόσληψη στους δήμους, δημοσιεύονται στον οριστικό «Κυλιόμενο Πίνακα Κατάταξης Ανέργων», στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Στον πίνακα, αναγράφεται η συνολική βαθμολογία κάθε ανέργου σε μονάδες που αντιστοιχούν στα κριτήρια κατάταξης, την ειδικότητά τους και τους φορείς στους οποίους έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν κατά προτεραιότητα να προσληφθούν.

Οι προσλήψεις που θα γίνουν αφορούν τις ειδικότητες των ηλεκτρολόγων ΔΕ, οδηγών ΔΕ, τεχνιτών οικοδομών ΔΕ, τεχνιτών ελαιοχρωματιστών ΔΕ, τεχνιτών σιδεράδων, υδραυλικών ΔΕ, χειριστών μηχανημάτων ΔΕ και εργατών γενικών καθηκόντων ΥΕ.

Προτεραιότητα έχουν οι άνεργοι οι οποίοι δηλώνουν τον οικείο φορέα ως πρώτη προτίμηση, στη συνέχεια ακολουθούν οι άνεργοι που τον δηλώνουν ως δεύτερη προτίμηση και ακολουθούν εκείνοι που τον δηλώνουν ως τρίτη προτίμηση.

Ήδη πάντως έχουν γίνει 72.258 αιτήσεις, με τις 22.960 να είναι στην Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής και Νήσων, 6.082 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, 19.790 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, 7.150 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, 3.916 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, 9.689 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου και 2.671 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης.

Ετήσιος Κυλιόμενος Πίνακας Κατάταξης Ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ. - Δείτε αναλυτικά
Η πρόσληψη του προσωπικού για εκτέλεση έργων με αυτεπιστασία σε δήμους, συνδέσμους και νομικά τους πρόσωπα δημοσίου δικαίου διενεργείται βάσει Ετήσιου Κυλιόμενου Πίνακα Κατάταξης Ανέργων του ΟΑΕΔ, σύμφωνα με το άρθρο 209 του Ν.3584/2007, όπως αντικαταστάθηκε με την παρ. 6 του άρθρου 40 του Ν.4024/2011.
• Δημόσια Πρόσκληση
 Προσωρινά Αποτελέσματα
• Οριστικά Αποτελέσματα
Εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ ο Ετήσιος Κυλιόμενος Πίνακας Κατάταξης Ανέργων έτους 2012, για εκτέλεση έργων με αυτεπιστασία σε δήμους, συνδέσμους και νομικά τους πρόσωπα δημοσίου δίκαιου (Πρόσκληση Β104880/6.2.2012):

ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ
Το αρχείο περιέχει ένα πίνακα excel με 2 φύλλα Α-Λ και Μ-Ω με τη βαθμολογία και τις προτιμήσεις των υποψηφίων ανά φορέα και ειδικότητα. Κάθε υποψήφιος έχει την δυνατότητα να αντλήσει τις πληροφορίες που επιθυμεί, επιλέγοντας το κατάλληλο φίλτρο της αντίστοιχης στήλης.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΝΑ ΦΟΡΕΑ
Το αρχείο περιέχει όλους τους φορείς με κατάταξη ανέργων ανά ειδικότητα, προτίμηση και συνολικά μόρια.
Εάν επιθυμείτε συγκεκριμένο φορέα, επιλέξτε από τη λίστα που εμφανίζεται εδώ.
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money