Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Εξήρε ο Γ. Δημαράς το έργο του Αντώνη Κότσαλη στην ΑΔΕΠ


Σε ερώτηση για το αίτημα 28 δημοτικών συμβούλων για έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα την ΑΔΕΠ ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς, απάντησε.

"Οι απαντήσεις θα δοθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο κ. Κότσαλη με απόφαση, που έχει ήδη σταλεί στους ενδιαφερόμενους, καλεί τη Δευτέρα το μεσημέρι, τους επικεφαλής των παρατάξεων, για να τους ενημερώσει αναλυτικά για τα πεπραγμένα της ΑΔΕΠ, παρόντος και του Δ.Σ. της ΑΔΕΠ, ενώ αύριο το μεσημέρι, συνεδριάζει το Δ.Σ. της επιχείρησης. Όταν λοιπόν ο κ. Κότσαλης, έχει ήδη καλέσει τους επικεφαλής των παρατάξεων, και έρχεται κατόπιν το αίτημα των 28 συμβούλων, καταλαβαίνετε τη σοβαρότητα του αιτήματος. Μακάρι η ΑΔΕΠ να ήταν στην ίδια κατάσταση τα προηγούμενα χρόνια, όπως είναι επί της προεδρίας Κότσαλη αφού για πρώτη χρονιά,  η ΑΔΕΠ δεν έχει ζημιές.

Δεν θα ξεφτιλίσουμε την ΑΔΕΠ, ούτε θα μετατρέψουμε την αίθουσα, όπως κάποιοι μετέτρεψαν την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου χθες. Τα υπόλοιπα και με περισσότερες λεπτομέρειες θα τα πούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, για να δουν μερικοί αν τηρούμε εμείς τη διαφάνεια ή αν την τηρούν εκείνοι".
πηγή:newsplus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money