Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Το «τσιμπούσι» που κόστισε 3.690 ευρώ!( Και πληρώνουν οι δημότες τα πανηγύρια,Ακούγονται και διάφορα για το ένταλμα πληρωμής, οι Axagiotes)

Σάββατο, 20 Αυγούστου 2011

Το «τσιμπούσι» που κόστισε 3.690 ευρώ!

Της κακομοίρας έγινε στην Κάτω Αχαΐα με αφορμή την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την κάλυψη των εξόδων του γλεντιού που...
έγινε μετεκλογικά, για να εορτασθεί η μεγάλη νίκη της παράταξης του Ανδρέα Παναγιωτόπουλου, ο οποίος στην κυριολεξία «σάρωσε» στις εκλογές, καταλαμβάνοντας ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά που κατέλαβαν δήμαρχοι σε όλη τη χώρα.

Μόνο που οι αντίπαλοί του «ανακάλυψαν» πως το γλέντι θα πληρωθεί με έξοδα του δήμου, και έγιναν... πυρ και μανία! «Με την ανακοίνωση της υπ.αριθμ184/2011 απόφασης του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Δυτικής Αχαΐας επιβεβαιώσαμε τις υποψίες μας για το προκλητικό γλέντι με αφορμή την ορκωμοσία του Παναγιωτόπουλου δημάρχου Δυτικής Αχαΐας. Όταν ανέλαβε τα ηνία του δήμου, ο κ. Παναγιωτόπουλος διοργάνωσε ένα γλέντι στο κοσμικό κέντρο "Ορίζοντας" στην Κάτω Αχαΐα! Εκατό αρνιά καταναλώθηκαν από τους χίλιους περίπου προσκεκλημένους, εκτός από τα υπόλοιπα που παρετάθησαν στο νεόπλουτης νοοτροπίας πανηγύρι. Στις διάφορες φωνές που ακούστηκαν για την προκλητική εκδήλωση ο κ. δήμαρχος απαντούσε ότι όλα είναι δωρεάν, προσφορά των φίλων του και των ψηφοφόρων του. Τελικά, το δωρεάν γλέντι με τις προσφορές και τις χορηγίες το πληρώνουν οι δημότες. Με την υπ' αριθμ 184/2011 βεβαιώνεται για την πληρωμή του εν λόγω κέντρου το ποσόν των 3.690,00 ευρώ, για τη δαπάνη υποδοχής και εγκατάστασης της νέας Δημοτικής Αρχής», σημειώνουν σε καταγγελία που έστειλαν σε μέσα μαζικής ενημέρωσης οι αντίπαλοί του.

Τηρήθηκαν οι υγειονομικές διατάξεις;
Σα να μην έφτανε αυτό, οι της αντιπολίτευσης στην Δυτική Αχαΐα θέτουν και ερωτήματα που έχουν σχέση με την υγιεινή: «Πού σφαγιάστηκαν τα 100 αρνιά; (να τα φάγανε με το τομάρι λίγο δύσκολο)! Τηρήθηκαν οι υγειονομικές διατάξεις»;
Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη απόφαση πληρωμής του τιμολογίου ελήφθη στη διάρκεια συνεδρίασης, από την οποία απουσίαζε σύσσωμη η αντιπολίτευση (είχε αποχωρήσει σε ένδειξη διαμαρτυρίας).

Dete

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money