Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ

esiepinΗ κριτική στάση του δημοσιογράφου ενοχλούσε πάντοτε εκείνους που παρότι ασχολούνταν με την δημόσια ζωή ήθελαν να παραμένουν στο απυρόβλητο. Ετσι όταν ένα δημοσίευμα δεν είναι αρεστό, ή δεν έχει συμπεριλάβει όσα θα επιθυμούσαν ακολουθείται η πεπατημένη. Αφήνονται αιχμές για την αντικειμενικότητα του εφημεριδογράφου.


Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της συναδέλφου και μέλους της ΕΣΗΕΠΗΝ Βασιλικής Αθανασοπούλου, όπου αναίτια δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από τον –κατά δήλωσή του- δημότη Δυτικής Αχαϊας Κώστα Πετρόπουλο. Γιατί τόλμησε, παράλληλα με καταγγελτικές δηλώσεις του να φιλοξενήσει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» όπου εργάζεται και απάντηση του Δημάρχου Δυτικής Αχαϊας Ανδρέα Παναγιωτόπουλο, όπως η δεοντολογία του λειτουργήματος ορίζει. Με υπονοούμενα για «γνωστές σχέσεις» και νουθεσίες για αλλαγή συμπεριφοράς προς συνετισμό (;) επιχειρείται να τρωθεί το επαγγελματικό κύρος της μαχητικής δημοσιογράφου.

Το ΔΣ της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων καταδικάζει ανάλογες πρακτικές και τονίζει πως ο δημοσιογραφικός κόσμος θα συνεχίζει να μάχεται υπέρ της αποκάλυψης της αλήθειας προς όφελος του λαού, όπως έχει ταχθεί να υπηρετεί.

1 σχόλια:

axagiotis είπε...

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ Κ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ.
ΤΟΣΟ ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΓΓ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ.

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money