Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Απαράδεκτη η κατάσταση με την καθαριότητα στη Δυτ. Αχαΐα

Κ. Πετρόπουλος: Απαράδεκτη η κατάσταση με την καθαριότητα στη Δυτ. Αχαΐα

Ο πρώην αντιδήμαρχος Ωλενίας ασκεί κριτική στη δημοτική Αρχή

Κ. Πετρόπουλος: Απαράδεκτη η κατάσταση με την καθαριότητα στη Δυτ. Αχαΐα Ο πρώην αντιδήμαρχος Ωλενίας ασκεί κριτική στη δημοτική Αρχή

«H Εικόνα εγκατάλειψης του Δήμου μας, του Δήμου Δυτικής Αχαΐας είναι εμφανέστατη και στον τομέα Καθαριότητας.» Αυτό τονίζει σε δήλωσή του ο πρώην αντιδήμαρχος Ωλενίας Κώστας Πετρόπουλος, ο οποίος ασκεί κριτική στη δημοτική Αρχή.
Ο κ. Πετρόπουλος αναφέρει τα εξής:
«Αρκεί μια βόλτα στην Ωλενία και όχι μόνον, όπου και ο πιο καλοπροαίρετος θα διαπιστώσει αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση πού επικρατεί και σ΄ αυτόν τον ευαίσθητο τομέα, που δυστυχώς μέρα με την ημέρα χειροτερεύει.
Κάδοι αμάζευτοι για πολλές ημέρες, γεμάτοι σκουπίδια. Κατάσταση πού δεν θυμίζει τίποτε από την πάρα πολύ καλή κατάσταση αποκομιδής του χθες.
Δρόμοι και σοκάκια μέσα στα χωριά γεμάτοι  χορτάρια, οικόπεδα ακαθάριστα από ξερά χόρτα πού εγκυμονούν κινδύνους για τούς κατοίκους από πυρκαγιές ακόμη και από φίδια.
Αυτή η  απαράδεκτη σημερινή κατάσταση,  για την οποία ευθύνεται αποκλειστικά  και μόνον η σημερινή Δημοτική Αρχή, μια κατάσταση πού δεν έχει καμία σχέση με την κατάσταση του παρελθόντος πού σαφώς ήταν καλύτερη, δεν μπορεί να συνεχιστεί δεν μπορεί οι δημότες μας, ο συγκεκριμένος αυτός Δήμος να αντιμετωπίζονται  έτσι.
Ο Δήμος μας με τις τεράστιες προοπτικές και κατ΄ επέκταση οι Δημότες μας επιβάλλεται και πρέπει να έχουν καλύτερη τύχη.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money