Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΧΑΓΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΧΑΓΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ(ΟΛΟ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ??)ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ.
ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΝ ΨΕΚΑΣΜΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ. ΤΟΝ ΨΕΚΑΣΜΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ.
ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΧΑΓΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΥΜΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ.
ΕΥΓΕ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΣΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ ΣΕ:ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ.ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ.
ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΥΜΑΙΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ  ΜΕ ΜΑΥΡΑ,ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΠΟΜΟΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ, ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΕΡΟΥ,ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΕΚΔΟΤΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ.ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΝΕΚΟΥ.
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Ο ΝΕΝΕΚΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ,ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΙΜΠΡΑΗΜ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΓΡΟΣΙΑ(ΠΟΛΛΑ),ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,Ο ΔΕ ΝΕΝΕΚΟΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΠΑΞΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΒΑΘΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ,ΤΟΝ ΠΗΛΙΟ ΓΟΥΣΗ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΤΑΡΑ.
ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ

3 σχόλια:

ΑΧΑΓΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ είπε...

Δεν γνωρίζουμε τους «Διαχειριστές» του μπλοκ ΑΧΑGIOTES που όπως γράφουν «Είναι μια ιστοσελίδα ελέγχου της τοπικής εξουσίας (Εν αντιθέσει με κάτι άλλα που είναι μπλοκ στήριξης)». Προφανώς για να αναγκαστείτε να δημιουργήσετε τώρα τη νέα διαδικτυακή πύλη θα ήσασταν βολεμένοι προηγούμενης δημοτικής αρχής και τώρα μη έχοντας αντικείμενο εργασίας, αναγορευτήκατε ελεγκτές της νέας τοπικής εξουσίας λες και δεν υπάρχουν θεσμικά όργανα για τον έλεγχο των ενεργειών και αποφάσεων της κάθε δημοτικής πλειοψηφίας.
Αναφέρεστε σε άρθρο που καταχωρήσαμε στην εφημερίδα μας με τίτλο «Οργανωμένος ψεκασμός κατά των κουνουπιών». Να σας ενημερώσουμε ότι ήταν δελτίο τύπου το οποίο στις 29/7/2011, αναρτήθηκε και από τα blogs, The Best, morias news, en patrais, Dete.gr, ΣΤΗΝ ΑΧΑΓΙΑ, αλλά και στον ημερήσιο τύπο των Πατρών. Εσείς μας είδατε υμνητές του δημάρχου, είδατε συγγένειες αλλά δεν είχατε το σθένος να γράψετε ότι η ανάθεση έγινε με όλες τις νόμιμες διαδικασίες.
Όσον αφορά περί εργαζομένων με μαύρα δεν μας αφορά όπως δεν μας αφορά το ημέτερος ή υμέτερος. Εμείς βλέπουμε εργαζομένους στο δήμο.
Όσον αφορά να αλλάξουμε το όνομα «ΑΧΑΓΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ» ευχαριστούμε για τη συμβουλή σας. Κάποιοι συμπολίτες μας με την προηγούμενη δημοτική αρχή, γεμάτοι εμπάθεια, μας είχαν προτείνει να μετονομαστούμε σε «Νέα του Γκοτσούλια». Ας είναι, πάντα θα υπάρχουν συμπολίτες μας που το άσπρο το βλέπουν μαύρο και το αντίθετο. Συμπολίτες, συνδημότες και απανταχού πατριώτες μας, 22 χρόνια τώρα στηρίζουν την εφημερίδα. Τυχαίο δεν νομίζουμε!!!
Όσον αφορά περί «Νενέκου» αδυνατούμε να συλλάβουμε την έννοια το τι θέλει να πει ο «ποιητής»
Και τώρα μερικές συμβουλές:
1. Η κατοχή και χρήση γραπτού λόγου, είναι θεμέλιο στην εξέλιξη του ανθρώπινου πολιτισμού. Πρέπει λοιπόν τουλάχιστον ένας από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας σας να πάρει μαθήματα ώστε τα κείμενά σας να μη γράφονται με κεφαλαία.
2. Το δήμαρχο τον θέλουμε άξιο διαχειριστή των συμφερόντων του δήμου μας και όχι δήμαρχο «Άγιο Βασίλη» για προσωπικά μας δωράκια (θεσούλες).
3. Αλλάξτε τις τακτικές σας, βρισκόμαστε στο 2011. Στεγανά και περιχαρακώσεις (το βασίλειο των βολεμένων) δεν υπάρχουν πια. «Τα πάντα ρει» (Ηράκλειτος), τόσο στα κόμματα όσο και στις δημοτικές παρατάξεις.
και 4. Το «λαμόγιο» είναι δυνατό. Ο τίμιος, ο ειλικρινής και ο αγνός αγωνιστής είναι παντοδύναμος
Υ.Γ. Παρακαλούμε να καταχωρηθεί ως σχόλιο στην ανάρτησή σας «Αλλαγή του ονόματος της εφημερίδας Αχαγιώτικα Νέα» και σε περίπτωση άρνησή σας τα ανωτέρω θα δημοσιοποιηθούν μαζί με την ανάρτησή σας στο επόμενο φύλλο μας.
Κ. Αχαΐα 12/8/2011
«ΑΧΑΓΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ»

axagiotis είπε...

Το σε περίπτωση άρνησης τι σημαίνει?δημοσιεύουμε και δεχόμαστε τα πάντα εκτός υβρεων.Είναι καλό για την πολυφωνία.Το αν θέλατε να αλλάξετε επωνυμία σαν νέα του Γκοτσούλια,ή σας το σύστηναν δεν μας αφορά.Δικιά σας ειναι η εφημερίδα μπορείτε είτε εσείς είτε οι αναγνώστες σας να την ονομάσετε όπως θέλετε, μόνο που η ονομασία <<νέα του Παναγιωτόπουλου) δεν είναι δικιά μας επινόηση, είναι των αναγνωστών σας,όσο για το περί νόμιμης ανάθεσης σίγουρα έχει γίνει (η ανάθεση) με όλους τους τύπους, αλλιώς δεν θα υπήρχε έγκριση της δαπάνης.Το θέμα είναι οτι δεν υπήρξε κανένας μειοδοτικός διαγωνισμός για το συγκεκριμένο έργο, αλλά δόθηκε σε συγγενή αντιδημάρχου ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ.Ασκείται υποτίθεται ενα λειτούργημα:αυτό της ενημέρωσης.Από οτι καταλαβαίνουμε απο την απαντησή σας δεν σας ενδιαφέρουν τα κακώς κείμενα της πόλης μας.Αν σας ενδιέφεραν θα πρωτοστατούσατε στις αποκαλύψεις,η μήπως, μια και αναφέρατε τους εργαζόμενους δεν γνωρίζετε οτι μετά τον γαμπρό του δημάρχου ο οποίος εργάζεται σαν οδηγός στο πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι του τέως δήμου Μώβρης, προσελήφθει πρόσφατα και η αδελφή του κ.Παναγιωτόπουλου στον Δήμο?Οσο για τα άτομα στα οποία νομίζετε ότι απευθύνεστε,σας ενημερώνουμε οτι κανείς εκ των διαχειριστών του ΜΠΛΟΓΚ ΑΧΑΓΙΩΤΕΣ, δεν είχε ποτέ καμμία σχέση εργασίας με τον Δήμο είτε Δύμης είτε Δυτικής Αχαίας.Λάθος άνθρώπους φωτογραφίζετε.Όσο για τα στεγανά που λέτε μάλλον είστε ο μόνος που δεν βλέπει 'οτο υπάρχουν.Τελειώνοντας σας λέμε ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα για οποιοδήποτε σχόλιο.Δεν φιλτράρουμε τις ειδήσεις η τα σχόλια που δεν μας είναι αρεστά.Σας το συστήνουμε.Τα περί ΝΕΝΕΚΟΥ κατά πασα πιθανότητα δεν τα καταλάβατε,Απο που βγαίνει το συμπέρασμα ότι απευθύνεται σε σας απορούμε.Τα κεφαλαία γράμματα δίνουν έμφαση,να πάμε και σε φροντιστήριο το δεχόμαστε αν σας ευχαριστεί.
Χαιρόμαστε για το σχολιό σας,είναι η διαπίστωση ότι ήδη έχουμε γίνει ενοχλητικοί.

Isovites είπε...

παρακαλείται ο διαχειριστής του blog να έρθει σε επικοινωνία μαζί μου.axaikifans@yahoo.gr

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money