Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Κυριακή 07 Αυγούστου, 2011 13:27:19

Δυτ. Αχαΐα: Βολές Πετρόπουλου κατά του δημάρχου Α. Παναγιωτόπουλου

Ο πρώην αντιδήμαρχος Ωλενίας καταγγέλλει τον δήμαρχο για απαξιωτική συμπεριφορά

Δυτ. Αχαΐα: Βολές Πετρόπουλου κατά του δημάρχου Α. Παναγιωτόπουλου Ο πρώην αντιδήμαρχος Ωλενίας καταγγέλλει τον δήμαρχο για απαξιωτική συμπεριφορά

Τον δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Ανδρέα Παναγιωτόπουλο καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο πρώην αντιδήμαρχος Ωλενίας Κώστας Πετρόπουλος. Αιτία η αντιπαράθεση των δυο ανδρών στα ερτζιανά με αντικείμενο τα προβλήματα του νέου διευρυμένου Δήμου.
Η δήλωση Πετρόπουλου έχει ως εξής:
«O Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κατά την σημερινή αντιπαράθεσή του μαζί μου, σε τοπικό Ραδιοφωνικό Σταθμό, όπου δυστυχώς έδειξε με τον καλύτερο τρόπο τον πραγματικό του απαράδεκτο χαρακτήρα, μη μπορώντας να δικαιολογήσει τις απαράδεκτες καταστάσεις πού επικρατούν στον Δήμο μας, μη μπορώντας να απαντήσει στα όντως σοβαρά - υπαρκτά προβλήματα που του έθεσα, ζητήματα - προβλήματα πού καθημερινά απασχολούν τους Δημότες μας και την περιοχή μας, ετράπη δυστυχώς σε φυγή.
Ετράπη σε φυγή αφού πρώτα επεδίωξε, βέβαια ανεπιτυχώς, να αντιμετωπίσει αυτές τις καταγγελίες, με τις γνωστές και απαράδεκτες -προκλητικές αστειότητες και γελοιότητες, συνήθεις πρακτικές γι΄ αυτόν, με απαξιωτικές  εκφράσεις για τους Δημότες ακόμη και για τους Αντιδημάρχους του, τους συνεργάτες του,  αυτούς πού αυτός επέλεξε.
Καταγγέλλω λοιπόν αυτήν την συμπεριφορά κι αυτήν την  πρακτική και τακτική, του συγκεκριμένου αυτού Δημάρχου, μια συμπεριφορά και πρακτική πού δεν συνάδει με τον θεσμό που υπηρετεί και το αξίωμα πού συγκυριακά έχει.
Ο κάθε Δήμαρχος είναι υποχρεωμένος,  είτε του αρέσει είτε όχι, να είναι κοντά στους Δημότες του, κοντά στα προβλήματα, να  τα αντιμετωπίζει να απαντά γι΄ αυτά και να μην εκφράζεται γι΄ αυτά όπως εκφράζεται ό συγκεκριμένος Δήμαρχος,  απαξιωτικά – αλαζονικά με αστείες και φθηνές  δικαιολογίες, με  κοροϊδίες  και μάλιστα ως είρωνας, πρακτική και τακτική πού την έχει ακόμη και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως πολλάκις έχει καταγγελθεί  πολλάκις και μάλιστα από διάφορους άλλους.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money