Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Ο τέως Αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού Γιώργος Καραμαλίκης είναι μέχρι τώρα το μοναδικό νέο πρόσωπο στα πολιτικά πράγματα της Αχαΐας που έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του,

nea_dimokratia_ekloges_Ο τέως Αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού Γιώργος Καραμαλίκης είναι μέχρι τώρα το μοναδικό νέο πρόσωπο στα πολιτικά πράγματα της Αχαΐας που έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του,
 ως υποψήφιος, στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, όταν αυτές θα γίνουν και απ' ότι διαφαίνεται δεν θ' αργήσουν.

Οι συζητήσεις για την σύνθεση του ψηφοδελτίου έχουν αρχίσει και δεν είναι μυστικό ότι οι διεργασίες μέσα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήδη δρομολογήθηκαν, καθώς εκτιμάται πώς οι πρόωρες κάλπες είναι πολύ πιθανές ανά πάσα στιγμή.

Κατά τα λοιπά υποψήφιοι θα είναι εν νέου οι εν ενεργεία βουλευτές Μιχ. Μπεκίρης και Νικ. Νικολόπουλος  ενώ εκτός σοβαρού απροόπτου το ίδιο ισχύει και για τους Δημ.Τριανταφυλλόπουλο, Νίκο Παπαδημάτο, Αγγελο Τσιγκρή και Ελ. Σταυρόπουλο που ήταν υποψήφιοι και στις προηγούμενες εκλογές του 2009.

Όσο αφορά τις γυναικείες παρουσίες τώρα, καθώς η προβλεπόμενη ποσόστωση επιβάλλει τουλάχιστον τέσσερις, σε σύνολο 12 υποψηφιοτήτων, μόνη σίγουρη είναι η Νατάσα Ράγιου (εκτός εάν μόνο η ίδια αλλάξει απόφαση για δικούς της λόγους ) ενώ συζητούνται να είναι και πάλι υποψήφιες τόσο η Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου όσο και η Ελένη Πανίτσα –Μπακουλοπούλου που βέβαια το επιθυμούν και οι δύο.

Από τους υπόλοιπους υποψήφιους του 2009 δεν θα συμμετέχουν οριστικά ο Θανάσης Καφέζας, καθώς έχει ενταχθεί στη ΔΗ.ΣΥ. της Ντόρας Μπακογιάννη, και η Βασιλική Καράβολα –Καλύβα ενώ είναι άγνωστο τι θα γίνει με τον Γ. Μητρόπουλο.

Στελέχη του κόμματος πάντως υποστηρίζουν ότι θα υπάρξουν και εκπλήξεις στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας για ανανέωση προσώπων.

Την ευθύνη κατάρτισης των ψηφοδελτίων για όλη την Επικράτεια έχει ο κ. Α.Λυκουρέντζος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money